Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Brněnská pobočka velkoobchodu s papírem, kde se děj českého seriálu odehrává, řídí vedoucí Marek Chvála, neškodně sebestředný a k jakýmkoliv citům ignorantský šéf. Pod rouškou péče o své podřízené se snaží ve firemní struktuře přežít co nejdéle, a proto neustále vymýšlí nové kličky ve vztahu k vedení společnosti. Dokumentární kamera fiktivního štábu se zaměřuje i na osudy jeho kolegů, kteří si dlouhé chvíle v nudné práci snaží krátit každý svým originálním způsobem. (Česká televize)

(více)

Recenze (144)

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to celkem příjemně překvapilo a celkem pravidelně jsem se u toho i bavil. Jediné co nechápu, proč to byly někdy až doslovné přepisy scénářů první britské série.Pokud bude další série, bral bych víc vlastních nápadů a děje. To to co tam bylo, se určitě povedlo (viz chlapík s "meníčky"). ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Tak já jsem asi zjevně úplně pitomá, ale pro mě anglický humor v českých poměrech prostě nemůže fungovat, i kdyby se tvůrci stokrát přeskočili. Už podruhé na to civím jak jedna z největších sov a jen vrtím tou soví hlavou, která se diví, diví, diví a civí. A to že ta sova si anglické seriály velice užívá. Asi mi chybí nějaký přepojovací kolík, ale Kancl u mě vůbec nefunguje. ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Je to blbost. O tom není pochyb. Pokus o napodobení toho pravého kvalitního britského Kanclu se ale docela zdařil. A i přes to, že to byla hodně velká trapárna jsem si to nečekaně užil a je fakt, že jsem se bavil. Václav Kopta je hlavním tahounem a má nesmírný charakter. Narazil jsem na to zcela náhodou a byl jsem naprosto příjemně překvapen. 70% Uvidíme, jak se udrží dále. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

One man show Václava Kopty, kdy ostatní jen sekundují jeho hereckému umu. Původní seriál neznám, takže nebudu srovnávat, i když by mě zajímalo, jak moc si jsou postavy podobné a situace "opsané". Každopádně jsem se výborně bavil a konečně se u komedie také zasmál, což se i poslední dobou stávalo zcela výjimečně. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Výrazne české. Čo netvrdím, že by bolo na škodu, len hlavný herec mi nesadol. Kopta je taká etnicky česká verzia Carella (miestami je to vyslovene imitovanie), inak český Office nemá z amerického vôbec nič. Jedná sa o prakticky odslova-doslova remake prvej série britského Officu (miestami prispôsobeného lokalite). A v tomto ohľade to funguje. Aj keď nerozumiem zmyslu doslovného remakovania. Zaujímavé je, jak odlišní sú Anna a Tomáš (českí Tim a Dawn, resp. Jim & Pam). On taký nervózny hubeňour, ona tiež typovo úplne iná, navyše s tetovaním. A chémia funguje, aj keď zamrzí minimum spoločných dialógových scén. A aj keď je to nedokončené,  po komediálnej stránke som sa aj po tretíkrát smial. Prostredné dve epizódy za 4*. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v prenajatých priestoroch brnenského Spielberk Office Centre. (Tomizzi)

Reklama

Reklama