Reklama

Reklama

Fargo - Season 4

(série)
Trailer 2
USA, 2020, 9 h 48 min (Minutáž: 39–63 min)

Tvůrci:

Noah Hawley

Hudba:

Jeff Russo
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Čtvrtá řada seriálu Fargo nás zavede do Kansas City ve středozápadní části USA. Loy Cannon (Chris Rock), který řídí afroamerickou zločinnou organizaci, uzavře dost labilní příměří s konkurenční italskou mafií a společně ovládají alternativní temnou ekonomiku zahrnující podvody, korupci a obchod s drogami. Aby oba bossové posílili vzájemné mírové soužití, vymění si navzájem svoje nejstarší syny. Ve smyslu dohody je Loy Cannon povinen vychovávat syna svého rivala, jako by byl jeho vlastní. Když ovšem šéfa kansaské mafie odvezou do nemocnice, aby se podrobil rutinní operaci, a brzy na to zemře, začne se odvíjet série nečekaných událostí. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V nejlepším se má přestat a nejlepší na tomto seriálu byla první a druhá série. Třetí byl celkem průšvih a tak se na to měli tvůrci buď vykašlat (dál netočit) a nebo se poučit. Žel se nestalo ani jedno. 4. Série je hnůj, podprůměrná gangsterka a prznění jména Fargo. Větší část je děsná nuda a závěr plný vražd to rozhodně nevytrhne. Z keců hlavní černošské postavy se mi v kapse zapaloval kříž. Ono obecně jsou ty postavy zcela o ničem a bez charismatu. Herecké výkony také chabé. Třeba Esposito který kraluje v Gomoře tady žel musí hrát šaška… To že v USA zrovna frčí Black Lives Matter se na tomhle veledíle taky podepsalo… 1,5* ()

Free_player 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že laťka byla z předchozích sérií vytáhlá až skoro do maxima, ale tohle bylo hodně veliké zklamání. To co bylo v 11 dílech mohlo pohodlně být v 6 dílech a to bez zbytečného a místy dost nudného natahování, absolutně nelogické chování postav i jejich prapodivného umírání ... Hlavní problém byl u mě třeba v tom, že seriál neměl žádného tahouna - to herecké obsazení bylo dost slabé. Pouze Chris Rock byl jednooký mezi slepýma. Konec byl typicky ''fargovský'' leč nezáživný. Bohužel. *** ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,NA POČÁTKU TADY BYLI ŽIDÉ, KTEŘÍ VLÁDLI PODSVĚTÍ. PO NICH PŘIŠLI IROVÉ…“ /// Ucházející gangsterka. Ale ne FARGO. A nejen proto, že postavy nejsou to, co bejvávaly. Snad jen Oraetta Mayflower má něco do sebe. Noah Hawley si ukousl moc velkej žvanec! Že by se blížil soumrak série? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem Ital. Jsem Ir. Jsem černej. Padouch nebo hrdina – my jsme jedna rodina! 2.) Budeme se učit o „Cosa Nostra“. /// Thx za titule „KevSpa, AllyB a Lucifrid“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fargo univerzum mi učaroval už pred mnohými rokmi, keď som videl pôvodný film Coenovcov a na každú sériu sa vždy extrémne teším, na túto obzvlášť, pretože po tretej bolo oficiálne povedané, že dalšia už nebude. Čo si budeme hovoriť, je zrejme najslabšia, ale určite nie slabá a každému milovníkovi tohto absurdného sveta ju odporúčam všetkými desiatimi. V pamäti mi osobne ostane ešte dlho brilantná 9 časť. Prvá séria ale ostane zrejme navždy neprekonaná. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už předchozí série se ve stylu vyprávění úplně vzdálila tomu, co dělalo Fargo Fargem v luxusních prvních dvou, takže jsem nějakej návrat k tomu, co fungovalo, ani nečekal. Tahle čtyřka je spíš taková gangsterská sága, která někdy funguje, někdy ne. Bavilo mě to utčitě víc, než trojka, ale hodně tomu ublížily díly na konci. Nejdřív se dvě, pro mě jedny z nejvýraznějších postav, střetnou v souboji, aby oba padly po zásahu tornáda a v následujícím díle si další velká postava, od které jsem si hodně sliboval, vystřelí mozek z palice potom, co zakopne...Navíc začátek a konec války byl vměstnán do dvou krátkých dílů a přišly jsme podle mě o to nejzajímavější. 65%. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (6)

  • V čase cca 24:55 jsou na střeše budovy Cold Storage zřetelně vidět sestavy antén pro provoz mobilních telefonů, ačkoliv se příběh odehrává v 50. letech 20. století. (Bolex)
  • Podobně jako ve filmu Kmotr (1972) jsou v epizodě předzvěstí smrti pomeranče. (awful)
  • Rodina majitele pohřební služby má příjmení českého původu – Smutny. (awful)

Reklama

Reklama