Reklama

Reklama

Hladová srdce

  • Itálie Hungry Hearts (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Jude je Američan, Mina je Italka. Oba se náhodou potkají v New Yorku. Následuje bouřlivý milostný románek, vezmou se a Mina otěhotní. Mladému páru tak začíná zcela nový život. Od prvních měsíců těhotenství Mině silný mateřský instinkt napovídá, že pod srdcem nosí výjimečné dítě. A protože má až přehnaně blízký vztah k přírodě, začne jako posedlá syna chránit před škodlivými elementy z okolního světa a snaží se uchovat jeho naprostou čistotu. Jude se nejprve z lásky nechává Minou vést, ale jen do té doby, než stane tváří v tvář hrozivé pravdě: syn přestal růst a jeho život je v ohrožení. Jude musí rychle zakročit. A tak mezi ním a Minou vypukne vše prostupující boj plný podezírání a roztrpčenosti, který, přes zoufalou snahu najít řešení, nakonec vede k otevřené emocionální konfrontaci. (Cinemax)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (100)

Tosi 

všechny recenze uživatele

Mateřská láska dokáže být někdy hodně odporná. Hladová srdce, nebo Hladový krk, v podstatě je to jedno. Tento film popisuje manželství, ve kterém žena posunula hranici alternativní výchovy svého novorozeného syna do stádia šílenství. Zajímavý, podvyživený film plný emocí, který má sice daleko k megadílu, ale mohl se spolehnout na slušné herecké výkony hlavní dvojice. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Úplně volně bych tu obscesívní megeru umlátila lopatou! Vážně. Tohle je horor, ne nějaký přiblbý Slunovrat! Ať si, do pytle, každý spásá, co chce, jejich volba, ale týrat miminko hlady a svými veskrze debilními utkvělými nebezpečnými názory, je zvěrstvo nejtěžšího kalibru.. Nechtěla bych být v dnešní době pediatrem, ani za nic! Do hajzlu, dávat od čtvrtého měsíce chlapečkovi výhradně zrníčka, semínka a laxativa, aby se očistil od špíny dnešního světa, nevzít ho na vzduch, ani k lékaři?! Vytáhla bych ji za pačesy z chalupy, zavřela na psychinu, až by tam zčernala. Klidně ať tam chcípne hlady, pošahaná, jako noc hnusná, veganská hysterická trumpeta... I ti nejchudší z nejchudších , nejjednodušší z jednoduchých se snaží za každou cenu nakrmit své dítě, jak to nejlépe lze.. Je to totiž záležitost instinktů. Ano, jsem ta, která hází do stejného pytle veganské ušmudlané biomatky, naprosto šílené nezodpovědné domorodičky, bankokojičky a potrhlé extrémistické ochránkyně přírody. A světe div se, zároveň vybírám, co sníme, jaké maso si dáme, ale na druhou stranu vydržíme bez masa klidně několik dní. Třídíme odpad a nemučíme zvířata, ale všeho s mírou. Každý fanatismus je totiž peklo. A je jedno, jestli se k němu uchýlí člověk nemocný nebo prostě jen nudou praštěný. A ještě to doklepnu: konspirační výživové servery jsou taky kapitola pro sebe. Když jsem měla možnost sledovat, jakým způsobem na nich ulítla rodina, kterou roky znám..., která si to vesele vyzrnila až k regulérní mentální anorexii, s výrazným snížením draslíku v krvi, včetně arytmií a tetanií, kdy mi do očí tvrdí, že i ta slavná skořice je jed a bláznivá jsem já... no ty vole... Jdu si dát nedělní řízeček. A naše děti si dají se mnou! Smažila jsem ho z prasete a komu se to nelíbí, ať mi kachnu políbí. :) Adam Driver- výborný! Věřila jsem mu vše. Silný film. Plná palba. A pozor: během projekce má divák-rodič intenzivní chuť rozkopat svůj vlastní televizor..., takže opatrně. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že ide o typ filmu, aké dáva TV Doma v nedeľu poobede, má film čosi v sebe. Predovšetkým uveriteľných (a dostatočne nehollywoodsky vyzejúcich) hercov. Film občas zamrazí (Moje dieťa vyrátilo mäso.), občas zarazí fungovanie štátneho aparátu a občas by nezaškodilo, keby hlavný hrdina spravil niečo netradičné... Ale potom by asi film stratil nedeľných divákov, ktorí milujú filmy (ako) podľa skutočnej udalosti... ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Po úvodní excelentní scénce na záchodcích získá člověk pocit, že teď se konečně trochu pobaví, ale ta byla bohužel jen jedna. Pak nastupuje zcela jiný žánr - táhlé a drásající cosi, co nedokouká asi každý. Nedávno jsem viděla Osamělost prvočísel a Hladová srdce mi přišla jako regulérní druhý díl právě "Osamělosti". A to nejen díky podobné dvojici (Alba Rohrwacher ostatně hrála obě role). U Alby bych se zastavila - je to typická antihvězda - již v Osamělosti prvočísel mě děsně štvala a řekla bych, kdyby roli dostala jiná herečka, mohl být film lepší. Na roli "neobvyklé" Miny, jak o ní diplomaticky smýšlel její milující manžel, se však hodila až nebezpečně - téměř v každém záběru jste měli chuť jí ublížit. Opravdu se na to nedívalo snadno - scénář byl trochu šablonovitý, vlastně všichni se tam chovali dosti papírově, ale aspoň se tvůrci snažili přinést důkaz, že mezi alternativním (tzv. "zdravým") životním stylem a psychiatrickou diagńozou vede někdy jen velice tenoučká hranice. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková lidská drsňačinka, ve které má hlavní roli dítě, co neví, která bije, ale kolem nějž se to celé točí. Pokud máte rodinu, bude Vám z příběhu na blití. Pokud rodinu nemáte, bude Vám stejně tak na blití. Z herců Vám ale na blití zaručeně nebude, protože předvedli hodně solidní výkony. Včetně dítěte. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama