Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka Kelly (Kaya Scodelario) je nadějná gymnastka, která při nešťastné nehodě přichází o další slibnou budoucnost. Omylem ji poraní přítel Mark, když jí kuší prostřelí nohu. Při jedné tajné návštěvě v domě přítelovy rodiny, je v noci celý dům obsazen skupinou zločinců. Ti chtějí použít hlavu rodiny k získání velkého množství peněz, a celou rodinu proto drží v domě jako rukojmí. Kelly využije faktu, že o ní nikdo neví a snaží se všemi prostředky rodinu osvobodit a zločince zneškodnit. Bohužel ale není všechno tak, jak to na první pohled vypadá. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (22)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ale tak nebylo zase tak zle i když slepota padouchů byla opravdu pozoruhodná. První třetinu filmu, kterou dívka strávila pod postelí nebyla sice nikterak nervydrásající, ale děvče si reputaci snažilo napravit později a tak zůstanu trošičku milosrdný :-) No raději trošičku víc a uděluji tři chatrné minihvězdičky a podotýkám, že hodnocení uděluji s totálně odpojenou soudností a logikou. Film berte jako hru na honěnou, kdy raněná srnka nakope bandu hladových vlků do prde*e! :-) ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle home invasion byl dost o ničem, nuda střídá nudu a aby se neřeklo, tak pak začnou umírat ti drsní zloději. Ale když už ani to násilí, je nudný tak je někde něco špatně. Holčina buď běhá po baraku, neviděna a neslyšena a nebo se někde zavěsí a čihá, aby se mohla jít zase někam jinam schovat. Následně trapně vyřídí ty část zlodějů, což je docela vtipný, oba mají přes dva metry, sto kilo a nechají se sejmout, tím nejhorším možným způsobem vůbec. A ani to závěrečné rozuzlení, mně teda neposadilo na prdel, jelikož sem na ni už dávno seděl a nudil se a taky protože to bylo předvídatelné. Docela mně bavil, Ed Skrein, co by psychouš, který chodí po domě a nahání holku, ale jinak nic. Takže tady je nejlepší trojka home invasionů 1- You're Next z roku 2011, 2- Sweet Home z roku 2015 a The Purge z roku 2013, mají výborný gore, potažmo násilí, výborné herecké obsazení a je to zručně natočené. Tenhle film, byl jenom ztráta času a to jak mého tak i vašeho. Ono je víc těch lepších home invasionů, (Housebound atd) ale ta první trojka mi utkvěla v paměti nejvíc. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skupinka loupežníků přepadne barák s tříčlenou rodinou s cílem využít tatíka k získání balíku peněz, ale jaksi nepočítají se synkovou holkou, která je momentálně na tajňačku v domě. Na ní zůstává, aby si to se zloduchy vyřídila, osvobodila svého milovaného a jeho matku, která jí zrovna dvakrát nemusí. Jakkoliv je zápletka ohraná a padouši tradičně pitomí, tak mě to bavilo. Je to především dáno tím, že se pořád něco děje a to i ve chvíli, kdy se nic pořádného neděje, což je u podobných béček celkem ojedinělé.Samozřejmě je to dané i velmi rozumnou stopáží, ale ani ta nebývá vždy lékem na nudu. Bavila i hlavní hrdinka, která sice měla velkou výhodu v tuposti a slepotě nájezdníků, ale alespoň se nechovala jak uječená a hysterická kráva. Vydařil se i casting s relativně známými jmény, takže i přes scénáristické boty hodnotím tohle home invasion jako hodně pozitivní. 70% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jo. Možná už tohle byla natočeno stokrát, ale tento filmek si mě získal. Krom nádherné a tady fakt šikovné Kayi, to všechno šlape. Nešetří se na detailech, šetří se na prostředí, které perfektně sedí. Mně se to hrozně líbilo. Minimalismus v té nejlepší podobě. Spousta sympatických obličejů a dobře natočené. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Na první pohled plakátek k filmu vypadá jak k nějakýmu historickýmu filmu,ale je to takový light home invasion,navíc teda obrovsky trapný.Ona běhá bezhlavě sem a tam,Ed skček dělá jednu nelogiku za druhou,Dougray scott tam vlastně ani neni,postava čistě k hovnu,a celý je to nepovedený,kdo má rád akci,napětí,tak od tohodle ruce pryč.30% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama