Reklama

Reklama

John Crenshaw (Paul Logan) sprevádza svoju priateľku a partiu jej študentiek a študentov na víkendovú expedíciu do prírody hlboko do lesa. Čo malo byť príjemným vzdelávacím a zábavným výletom s cieľom nafotiť nádherné zábery, sa zvrhne na desivý boj o život. Skupinu totiž napadne horda zdeformovaných, zmutovaných bytostí s neukojiteľnou túžbou po krvi. Situácia sa vyvíja v ich neprospech a jediný, kto ich môže dostať z lesa nažive, je sám Crenshaw. (Incantator)

(více)

Recenze (49)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Blbý to bylo až běda, ale občas tu bylo i něco jako solidní gore a hlavně se tu člověk zasměje. O to se stará zejména neuvěřitelně nehrající Paul Logan, v jehož případě jsem prskal smíchy pokaždý, když se dostal do záběru. A v tom byl skoro furt. Vidět to v 80. či na začátku 90.let, tak bych u toho nejspíš uslintával, ale dneska je maximum 30%. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Ten film je tak neskutečně blbej až je dobrej. Pořád jsem se u toho tlemil, hlavně když u systematického vyvražďování dementů hrál epickej rockovej soundtrack. Jinak to byla celkem oddechovka, spíš akční než horor. Kanibalistické gore scény by potřebovaly doladit, stejně tak efekty celkově, ale suma sumárum je to žánrovej nadprůměr. Nečekal jsem, že se budu tak bavit. Hlavní postava správně badass sympoš. 4* ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, čakal som nejaký lesný survival typu Wrong Turn a jemu podobných, a napokon som sa dočkal naivnej akčnej blbinky. Normálne som si spomenul na 80 roky a starého dobrého Arnolda, ktorému stačilo zobrať samopal do ruky a behom minúty zlikvidoval 200 teroristov. Toto bolo podobné. Takže... o jednom vojačikovi, ktorý spacifikuje všetko, čo mu stojí v ceste, aby zachránil svojich milovaných teenagerov. Béčkové, sem tam krvavé, neskutočne debilné, ale našťastie dostatočne zábavné. Masky slabšie a mučiace scény šli do úzadia, čo je škoda. Ako horor to nie je veľmi funkčné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád béčkové filmy a snímek „The Horde“ mi ukazuje proč. Jsou jednoduché, jsou zábavné, mohou jít za hranice, které mainstream probádat moc nechce, především pak v násilí, a nedělají si hlavu z toho, jestli jsou pitomé. Někdy prostě jsou, no a co? Hlavně pokud bude dění a provedení zábavné a divák se nebude nudit. Já se v případě tohoto filmu nenudil. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Hory mají oči meets Rambo. Zábavnej béčkovej horor, kterej se může pochlubit slušnou závěrečnou akcí a dobrým béčkovým obsazením. Ukázkově slizkej je hlavně Vernon Wells, jako jeden z kanibalů. Možná z toho šlo vytěžit o něco víc, ale gore to má chvílema solidní a i masky jsou správně hnusný. Jinak by to chtělo trochu pokrátit začátek a přidat delší závěrečnou akci. I když je fér říct, že i tak je finální řežba něco kolem půl hodiny. Pobavilo i cameo od Dona Dragona Wilsona. Celkově oceňuju, že se někdo pokusil natočit něco ve stylu 80. let a nespáchal další found footage krávovinu s roztřesenou kamerou. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno