Reklama

Reklama

Smrtící meteorická bouře udeřila na Zemi. Zatímco ostatní vědci uklidňují, že to byla jednorázová nešťastná událost, Steve Thomas nesouhlasí. Podle něj to nejhorší teprve přijde. Jenže mu nikdo nevěří. Když zjistil, že byl jeho satelit na sledování asteroidů tajně zneužit armádou, obrátil se na média a jeho reputace byla následně zničena. Přišel o svou pověst, práci i přátele. Ale navzdory nebezpečí, že snaha odhalit pravdu zničí i jeho rodinu, se nevzdává. Zjišťuje, že celý svět je v nebezpečí. Obrovský temný asteroid neviditelný pro všechny detekční a varovné systémy už brzy narazí do naší planety. Steve nemůže použít vlastní satelit, aby dokázal existenci tohoto asteroidu zkázy. A tak se musí stát pronásledovaným uprchlíkem a vymyslet plán na záchranu lidstva předtím, než bude příliš pozdě. (TV Prima)

(více)

Recenze (19)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Pravidelná dávka psychofarmák pre duševne labilných. Čistá kuchynská linka, z nacistickej linky pre výrobu ľudí schádzajúci herci, kanadsky odporná statická réžia a efekty na úrovni Programového vyhlásenia slovenskej vlády. Ničivá smršť agentov FBI, ktorý hlava nehlava pobehujú po katastroficky preložených scénach. Úbohosť desivých rozmerov v takmer parodujúcej réžii. (videné 29.04.2021, DajTo) ()

himor odpad!

všechny recenze uživatele

Takto. Film je čosi neuveriteľné, herci, kulisy, efekty, hudba...všetko stojí za hovno. Jediné dve veci sa dali akotak zniesť a to labák, ktorý vyzeral aspoň trošku reálne a druhá...druhá vec je záver páni a dámy. Keď sa dá zničiť brutal asteroid raketou z vedeckej súťaže, naložený kyselinou...bravó...kde sa hrabe Willis a Affleck...takto sa likvidujú asteroidy. Proste sranec. Ale riadne otravný. 0% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když v úvodu meteorit zaútočil na Mount Rushmore a vypíchnul Thomasi Jeffersonovi oko, čekal jsem grandiózní disaster představení, ale ono nic! Jen tlachání o rodinných vztazích, žvanění o kosmické hrozbě a vyděšené pohledy k nebi. Až posledních deset minut se začne dít něco velmi levného a vy se jen modlíte, ať to neskončí tím, co se nabízí. A hádejte! Trocha kyseliny chlorovodíkové, mys Canaveral na univerzitním dvorku, synkovy znalosti o letové trajektorii a…čum, Bruci Willisi a uč se..! Páteční chvilka katastrofické poezie na Prima Cool zase potvrdila, že Lochlyn Munro je jako koliformní bakterie. Nejčastěji ho najdete v hovnech.. ()

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Je vůbec možné něco takového stvořit. Chyběla už jen šestiletá mexická holčička, která přelezla odpornou Donaldovu zeď, aby mohla pomocí plné bedny římských svící likvidovat úlomky meteroitu. Tu získala od svého vietnamského vrstevníka s kterým poslední rok vedla dlouhé on-line debaty ohledně své genderové identitě. Závěr: nedoporučuji, výplach mozku. ()

Stejšn

všechny recenze uživatele

Může být něco horšího, než kanadský film? Ano, kanadský katastrofický film! Naštěstí jsem viděl jen posledních asi deset minut tohoto zázraku, takže nehodnotím, ale věřím že zbytek bude neméně kvalitní. Zajímavé je, že o devět let dřívě vznikl téměř identický film - taktéž v Kanadě. Ten sám o sobě je klonem o dalších osm let staršího amerického filmu... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama