Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Včera jsem viděl tento materiál z jiného vesmíru a cítíl jsem se jako bych byl na té planetě z které to pochází. Ta planeta bude určitě velmi zvrácená a zkažené se zvláštním smyslem pro humor jako ta naše. Zkrátka jiný vesmír jiný pohled na svět. Už se bojím vyjít ven jelikož si myslím že se tyto individua na této planetě pohybují. Jsem rád že doma nemám televizi. Chtěl jsem si ji koupit, ale toto je jeden z důvodů který mě odrazuje. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Vnímám tuhle show očividně úplně jinak, než většina :-). Po mnoha letech něco, na co se dá dívat, aniž bych se cítil trapně a styděl se a co víc, dokonce mě to baví. Doporučuju shlédnout víc než první "díl", který byl nejslabší, a pak hodnotit. Byť je nova největší reciklátor nejrůznější pi*ovin v ČR, tak tohle řadím k těm povedeným. ()

Reklama

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačil mi jeden jediný díl... se znovu přesvětčit o tom... né, stačila mi ta závěrečná rekapitulace... že je současný schoubyznis plný idiotů kteří jiné idioty pouští na jeviště se tam totálně strápnit. O_o Jedinný kdo mě dokázal docela překvapit je Pazderková... kostým ale, mimochodem strašnej! Když umí někdo zpívat tak tam stojí jak prkno... když má naopak pohybové vlastnosti, tak je to akorát tak na hvězdnou pěchotu. UBOHOST! -_- Fakt hrůza nechápu proč tenhle pořad vůbec vzniknul... Laufer by se musel otáčet v hrobě, kdyby tam už byl.... :) ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Ten hlavní nápad pořadu není špatný, jenže má jednu obrovskou trhlinu. Vidět napodobování světoznámých zpěváků zrovna herci a herečkami, není vůbec zábavné. Proč? Protože jsou to herci. Je to JEJICH PRÁCE - napodobovat někoho, takže už předem víte, že výsledek bude přinejmenším aspoň fajn. Kdyby to byli lidi z ulice, budete se bavit nad tím, jaké je někdo neskutečné dřevo, jak se ztrapňuje a naopak jásat nad někým, jak to bravurně zvládl. Taky přišel tenhle pořad po všech těch Superstár a talentech, takže systém >přednes - porota< už je trochu vyčpělý. P.S: Ta Čvančarová už neví, na kterém programu by ty svoje velké kozy ukázala. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ta nejlepší travesti show, co jsem doteď viděl (já jsem teda ještě žádnou jinou travesti show neviděl, ale to je teď vedlejší :-). Hodnotím jen podle videí na YT, úplnej díl v jednom celku bych asi nedal, ale fakt že smekám před účinkujícíma, ono naučit se tohle za tejden, tak to teda klobóček. Z toho, co jsem zatím viděl, nejlepší asi Hana Holišová jako Beyonce (i když Jackson taky dobrej) nebo ta tamta herečka jako Kristýna Aguilera. No a Rychlej od Honzy Nedvědů totálně k nerozeznání. Přesto, co jsem tady napsal, musím dodat, že... že je to vlastně stejně hrozně blbý :-) Ale jelikož se tu, koukám, odpaduje už z principu, tak tomu ty tři hvězdy jebnu, jedna je spešl pro Kohýňa :-) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Vzhledem k tomu, že se díly předtáčejí a nevysílají se živě, došlo v pátém týdnu soutěže k nepříjemné shodě okolností. Zpěvák a herec Adam Mišík imitoval legendárního amerického zpěváka Prince, který však byl v době vysílání čerstvě po smrti. Za odvysílání dílu sklidila TV Nova kritiku. (Revivup)
  • V 7. sérii došlo k výměně moderátora. Místo Ondřeje Sokola moderoval herec Vladimír Polívka. Jelikož byl ale Polívka v karanténě kvůli onemocnění COVID-19, tak za něj musel 3krát zaskočit Ondřej Sokol. (SONY_)
  • V deváté sérii, kdy Denisa Nesvačilová ztvárnila podobu příšerky jménem El Chombo, výroba masky trvala 9 hodin. Po pár hodinách z masky Denisu začala bolet hlava. (TheSlezy)

Reklama

Reklama