Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Derek 

všechny recenze uživatele

totálna hovadina. či už čo sa to týka scenára, ktorý je už x-tá verzia toho samého (pomaly už) blbého klišé. či už sa to týka obsadenia, ktoré je otrasné na čele s nepoučitelným nehercom van dammom. či už sa to týka spracovania, ktoré postráda nejaký nápad a u akčného filmu hlavne dobre natočené akčné scény, ale odohráva sa to chvilku na svk takže jedna hviezdička:-) len dufam ze si to nepozrie bush, inak by sa potom urcite rozhodol to slovensko vazne vybombardovat:-))) ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu to zdejší až tak nízké hodnocení. Ano, je to občas nepřehledný, zápletka není nijak originální a pár logických chyb, ale tahle charakteristika platí pro polovinu akčních filmů. A existuje jich hromada horších než je tenhle. A mám-li to porovnat například s Lundgrenovým Masakrem na střední škole, tak je tohle velkolepá podívaná. ()

Reklama

Flyer odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím, zda se mám smát, či plakat. Tenhle snímek je totiž tak příšerný, naivní a plný nesmyslů, až je to vtipné, kdybych však měl zahodit škodolibost a posoudit jeho kvalitu samotnou, tak i označení jako "C film" mi připadá dost vysoké. Ještě si neodpustím poznámku k Van Dammovi - tenhle chlapík možná dobře ovládá bojové umění, ale jako herec se mi osobně zdá být absolutně nemožný a necharismatický. Z toho lze vyvodit, že filmy s Van Dammem jsem nikdy neměl příliš v lásce a Teror ve vlaku na tomto faktu nic nemění. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tajný agent Jacques Kristoff (Jean-Claude Van Damme) dostává nový úkol - doprovodit zlodějku Galinu Konstantinovou (Laura Harring) z Bratislavy, kde ukradla z tajné laboratoře vzorek viru pravých neštovic až do Mnichova, kde by jej předala do rukou NATO. I když by radši slavil své narozeniny se svoji rodinou, záchrana světa je pro Jacquese přednější, a tak se s Galinou vydává rychlíkem směr Mnichov. Jenže teroristé jsou o jeho krocích přesně informováni, a mají s virem své vlastní plány ... S Van Dammem je to jako na houpačce. Spadnou tak hluboko jako například Stevenovi Seagalovi se mu zatím nepovedlo, ale když se mu náhodou jeden film povede, další dva-tři stojí za prd. Derailed je krásným představitelem té druhé skupiny. Hloupý příběh (který měl asi navozovat atmosféru některé ze starších Bondovek), vizuální efekty na úrovni osmdesátých let (to jsem si také hrával s vláčkama), debilní hlášky (agent je specialista na viry, neboť se v poslední scéně jal poučovat bioložku o tom jak má vyrobit protilátku), a vůbec. Za co vlastně dávám tu hvězdičku? Snad jen za hlavního záporáka - Tomase Arana... ()

Rudinsky odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je rovnako zlý ako herecký "koncert" fan dama v ňom...Ten chlap by mohol končiť, pretože jeho výraz zvaný "tlačím tlačím, ale nič nejde" už všetkých prestáva baviť. AKo človek je to veľký sympaťák, aj nejakú tú nohu vie vyšvihnúť, ale preboha, nech sa radšej chváli svojimi niekďajšími filmami bez ducha, kde sa len mlátil každý s každým a nech nevymšľa zápletky a nepokúša sa byť to, čo nikdy nebude... PS: Zaujímalo by ma, ako by vyzeral film kde by hral bok po boku so Stevenom Seagalom:D:D:D:D:D:D ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • V jednu chvíli nad sebou elektrický vlak nemá vedení, o okamžit později však nad vlakem vede trolej. (Terva)
  • Ve filmu padlo 3 007 střihů, to znamená, že každou vteřinu a půl byl střih. (TheSlezy)

Reklama

Reklama