Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární hrdinové, které dobře znáte, přicházejí v animované komedii pro celou rodinu. Filmový příběh Hurvínek a kouzelné muzeum nabízí zcela nové, původní dobrodružství. Pan Spejbl pracuje jako hlídač Muzea loutek, kterému však hrozí zbourání. Hurvínek zase jednou neposlouchá a podaří se mu proniknout do uzavřených prostor muzea, kde objeví svět, skrytý před zraky návštěvníků. A právě v podzemí je ukryto nejen tajemství kouzelného muzea, ale i klíč k jeho záchraně. Hurvínka čeká největší dobrodružství v životě, při němž musí prokázat chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby zachránil ´taťuldu´, ale i kouzelné muzeum a celé město z nadvlády zločinného Pána loutek. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (112)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Loutková klasika je trochu zabitá 3D animací, ale musí se tomu nechat, že i tak to loutky oslavuje. Příběh je ke konci trochu hloupoučký a moc pozitivní, ale funguje a to spojení moderního s klasickým je docela dobré. A ano, ty postavičky mají potenciál i pro současného diváka, dětského i dospělého. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

je třeba ocenit snahu přiblížit Hurvínka dnešním dětem,stejně jako je třeba ocenit,že animace je na české poměry opravdu vydařená...bohužel ale to je úplně všechno a animovaný Hurvínek příběhem nedosahuje kvallit libovolného večerníčkového dílu.Sice hezky vypadá,ale není to jako celek ani zajímavé,ani napínavé a bohužel ani vtipné,což nyla vždycky Hurvínkova doména.V tomhle případě prostě loutky jen tak něco nenahradí...40% ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Na Hurvínkovi jsem vyrůstal, stále mám doma kazety a CD s příběhy. Takže mě nový film zajímal. Předchozí film byl docela tragédie a nijak nepomohlo ani 3D, které v té době strašně frčelo. Nový film bohužel poupravuje chování postav o proti zažitýmu, které funguje desítky let. Samozřejmě proběhla i modernizace, asi aby měli děti k Hurvínkovi blíže. Příběh mě vůbec nezaujal, nějaká zábavnost úplně chybí. Nedalo mi to a pustil jsem si staré cd s příběhem a to pobavilo, tak je vidět, že sem z toho nevyrostl, jen ve filmu to je blbě podáno. Animace je docela slušná, 3D efekty zbytečné a nijak extra povedené. Škoda, snad se Hurvajs taky někdy dočká slušného filmu, určitě by si to zasloužil. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Já považuji loutkového večerníčka s Hurvínkem za pětihvězdičkovou záležitost, takže pokud budu srovnávat s tímto digitálním animákem, tak se dostanu na slabé dvě. Není to moc zábavné, scénář podprůměrný a dabing s hudbou ( která je nepochopitelně sotva slyšet ) jsou vyloženě tragické. Ani se nedivím, že jsem vznik tohoto díla nepostřehl. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Překvapivě mile mě překvapila úroveň animace (vzhledem k očekávání), stejně jako snaha odvyprávět příběh ve třech aktech a vývojem postav. Bohužel je v tom ten film zcela neúspěšný. Nedaří se vybudovat funkční svět, v němž by postavy žily a přesvědčivě existovaly - informace se objevují a mizí, inteligence stoupá a klesá, nedrží to pohromadě. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Film byl úspěšně distribuován skoro ve 100 zemích po celém světě a byl představen na 26 festivalech. [Zdroj: Tyden.cz] (mar48)
  • Jedná se o první animovaný film o Hurvínkovi. (ČSFD)

Související novinky

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

16.12.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama