Reklama

Reklama

Minami Kamakura kókó džoši džitenša bu

(seriál)
  • Japonsko 南鎌倉高校女子自転車部 (více)
Promo

Epizody(13)

Obsahy(1)

Hiromi Maiharu se přestěhovala z rodného Nagasaki do města Kamakura. Město je to krásné a jako stvořené pro vyjížďky na kole. I Hiromi se rozhodla zvolit kolo pro svou první cestu do nové školy. Problém je však v tom, že Hiromi na kole seděla naposledy jako malé dítě. Díky nepovedené první jízdě se však Hiromi seznamuje s další dívkou jménem Tomoe Akitsuki, která je na cestě do stejné školy a která se rozhodne Hiromi s tréninkem jízdy na kole pomoci. Tím se postupně dávají do pohybu události, které Hiromi přivedou do řad zdejšího školního cyklistického klubu, a její běžný život se začne dramaticky měnit... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (2)

seth82 

všechny recenze uživatele

Dávam tri, hoci by si to zaslúžilo dve. Pretože je to plné klišé a zbytočných scén. Ale je to o cyklistike, je to o tom, čo mám ja veľmi rád a keďže bývam v Tokiu, tak Kamakuru mám preskúmanú a vyvolalo to asi vo mne nejakú tú nostalgiu spoločne s Enoshimou. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Long Riders! verze 2.0. Myšlenka je stejná, hlavní hrdinka je v začátcích obdobné nemehlo a vývoj je velmi (ale opravdu velmi!) podobný. Navíc tam je jen pár postav (paní učitelka, paní ředitelka...), protože jak již název napovídá, tady nepůjde o založení týmu na cyklistický vytrvalecký závod jako v Long Riders!, tady se bude mnohem tradičněji zakládat školní cyklistický klub... Animace je opět malebná - musí být, protože jízda na kole je i o kochání se krajinou. Hudba je také velmi příjemná a uchu mému lahodící. Bez čeho bych se obešel je japonsko-angličtina Sandy, chápu, že je fajn mít v týmu zahraniční studentku, ale japonská Angličtina i Japonština s anglickým přízvukem jsou dvě věci, co mi většinou rvou uši... Dál je zřejmé, že účelem tohoto anime má být zviditelnit krásy města Kamakura a zároveň i podpořit diváky v tom, aby se do jízdy na kole dali také (a k tomu dostanou jako bonus několik dobrých rad na závěr). Takže stejně jako u Long Riders! jsem ve finále na lepším průměru s tím že Long Riders! mě bavili o něco víc...6/10 ()

Reklama

Galerie (66)

Reklama

Reklama