Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter (Michael Peňa) žije se svou ženou a dvěma dcerami poklidný život. Jedinou komplikací jsou Peterovy podivné noční můry, které ho zaprvé odvádějí od rodiny a zadruhé ukazují vize útoku na město nějakým tajemným nepřítelem. Jak se ovšem brzy ukáže, sny se změní na nelítostnou realitu... (C0r0ner)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak uprimne som necakal,ze ma tento sci-fi film az tak velmi zaujme,Extinction ma vybornu pointu,je dobre natoceny,fajn herecke obsadenie,hlavne Michael Pena,ktory je uz predsa len ostrielany v hereckej brandzi a este aj efekty sa vydarili,takze za normalnych okolnosti by som dal styri hviezdy,ale kedze je to prekvapivo dobre,tak dam pat...:⁠-⁠) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

56% beriem ako vtip... Tak také peklo, aké nastalo nedlho po zaujímavej expozícii som už dlho nevidel. Všetko bolo navyše "v mierke", takže nenastala situácia ako v druhom Dni nezávislosti, kde už bolo jedno, aké veľké mesto je zrovna ničené. Navyše tu máme aj zaujímavý zvrat, po ktorom nasleduje namiesto záverečného eskalovania boja prehĺbenie celej mytológie. Našťastie to nebolo naopak, ide práve o akčný dej spojený s neistotou a očakávaním, čo vlastne v skutočnosti pozeráme, čo robí z Extinction tak intenzívny zážitok. Veľmi nedocenené dielko. ()

Reklama

stanyko 

všechny recenze uživatele

Myslienka mala potencial, ale to bolo asi vsetko. AI tema upadla medzi nudnymi prestrelkami do zabudnutia, herecke vykony vseliake. Avsak film zaklincovali s otvorenym koncom na pokracovanie (zly vtip) a katastrofalnou CGI v poslednych scenach - to uz sme sa smiali na plne hrdlo a mne sa zdalo, ze som sa vratil do dob PlayStation 1. Davam tomu velkodusne 2* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Michael Peña je ve vážné roli vcelku nevýrazný, až nesympatický...přecejen mu jdou líp užvanění pakoušové. Ale to by asi nevadilo. Víc mě štvalo, že se film víc než polovinu stopáže tvářil jako další invazivní polobéčko...navíc nepříliš originální. Tvůrci pak v poslední třetině vyzvrátili twist, který tomu všemu dává vcelku zajímavou pointu, ale je to jako by se vám někdo pokoušel vysvětlit vtip, který jste nepochopili. Řeknete aha a pomyslíte si, že kdyby ho vyprávěl líp, bylo by to o něčem jiném. Ale zase proč ne. Je to sci-fíčko pro velmi nenáročného diváka...takové B+. ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Ďaľšia jednohubka z produkcie NETFLIXu nenadchne a neurazí. Je taký mix Vojny svetov a Ja, robot. Prekvapivá pointa filmu možno pre niekoho nie je prekvapivá pre každého. Každopádne ako filmeček na zabitie letného večera celkom fajn. Vizuálne efekty priemerné, atmosféra v prvej polovici priemerná. Najväčším nedostatkom sú však postavy, ktorých vykreslenie je nezáživné a ich osud mi bol viac-menej ukradnutý. 3* ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v Srbsku v Bělehradě. (Martrix)
  • Scéna v podzemí byla natáčena na trase Bělohradského metra, která nebylo do dnešní doby dokončena. (Martrix)
  • V roce 2016, když se rozhodlo, že se bude scénář Extinction realizovat, byl pro hlavní roli zvažován James McAvoy. (Martrix)

Reklama

Reklama