Reklama

Reklama

Moje zprávy

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor), Tomio Okamura

Obsahy(1)

První televizní zprávy tak, jak vám je nikdo jiný neřekne. (TV Barrandov)

Recenze (70)

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem tu psal, že zprávy na Nově a Primě jsou špatné. Tohle je však úplně nový level odpadu. Přikládám i srovnání ke zprávám na Nově a Primě a pokud jsem výše zmíněné hodnotil 15-ti a 10-ti procenty, tak tohle je opravdu na bodu mrazu. Tahle prazvláštní oneman show nelze hodnotit jinak nežli nulou. 0% ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento formát Soukupovi svědčí, dokonce si říkám, že kdyby neměl jiné pořady, ve kterých se snaží jet naopak na vážnou notu, tak by i zde dosáhl vyššího hodnocení. To křečovité kašpárkovství, se kterým se do toho pouští, je docela zábavné, což ho odlišuje od kolegů Maryška, Šidla či Stanka, kde člověk za jejich snahou o zábavné komentování vidí to rudo před očima při pomyšlení, že se jim nedaří někoho vychovávat k neomarxistickému obrazu svému. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už viac krát som natrafil pri znudenom prepínaní televíznych programov na reláciu "Moje správy", ktorá sa objavuje na obrazovke českej televízie Barrandov. Vždy som sa pri nej pristavil a započúval do nekonvenčných názorov, ktoré v nej prezentuje generálny riaditeľ Jaromír Soukup. V mnohom s ním do bodky súhlasím. Prekvuje ma, že našiel odvahu takto verejne hlásať myšlienky, ktorým sa zapredaný, manipulatívny mainstream zarputilo vyhýba. Hovorí pravdu, ktorej sa liberálni fašisti desia. Pán Soukup má moju podporu a sympatie. Počúvajte ho. *** ()

xulux odpad!

všechny recenze uživatele

Když nemáte soudnost a myslíte si, že děláte jako jediný vše dobře, vyházíte moderátory a začnete si to moderovat sám. Proč ne, možná už vyházel všechny a sám si režíruje, ovládá kamery, svítí, stříhá ... Toto je už nemoc, opravdu mu někdo nasaďte léčbu, může být nebezpečný svému okolí ... A hlavně to pojmenování pořadu MOJE, to už naznačuje hodně z jeho psychického problému ... ()

zeleznak

všechny recenze uživatele

Vetsina z vas to nepochopila. P. Soukup ma svoji cilovku, ktera bystrosti a nadhledu moc nepobrala a vse glosuje ve stylu "vsichni kradou, vsichni lzou, vsichni...". Spis si myslim, ze by toho mel vyuzit student psychologie a vzit si ho za tema sve zaverecne prace. I kdyz toto je mozna az pro habilitacni praci😆. ()

Zajímavosti (1)

  • Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) v květnu 2019 uložila pokutu 200 000 korun společnosti Barrandov Televizní Studio, protože část pořadu nazvaná „Ryba smrdí od hlavy“ obsahovala tvrzení ohledně problematických zakázek, která byla, dle názoru vysílací rady, předkládána jako fakta, přičemž zainteresované osoby a subjekty nedostaly prostor se k těmto domnělým faktům vyjádřit. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama