Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

"Jó... Kdo žije v ananasu na dně moří? SpongeBob SquarePants! A velikou láskou tajně hoří..." Nenechte se zmást tím infantilním humorem a všema těma barvičkama, tahle houba je pěkně zákeřná a tenhle seriál pro děcka asi tolik jako South Park... Jen by mě zajímalo, kolik toho člověk musí vyhulit, aby stvořil postavičky typu Patricka, Sépiáka anebo samotnýho SpongeBoba... A oba palce hore za českej dabing, kurde takhle kvalitně se nedabují ani ty nejprovařenější blockbustery z blockbusterů nejprovařenějších. "A... jó, kdo žije v ananasu..." ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 70%. Nikdy jsem se na to nedíval, až nyní občas se synem přítelkyně. Některé díly lepší, i dospělí se zasmějí, některé díly takové spíše trapnější. Ale když se člověk dívá na celý díl, rozhodně je to lepší, než vidět útržky, protože to je děs. Ne, že bych to musel vidět, ale když už se na to dívám, dá se to přežít a když člověk chytne lepší díl, i se pobaví a zasměje. Howgh! ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

A s pravdou ven, kdo jste podle obrázku nejdřív mysleli, ze SpongeBob je kus ementálu? Nevěřím, že jsem jediný! Celkem pošahaná, občas až vyhulená úchylačinka, ale stokrát lepší než vykozené Winx nebo vymozkovaní Bakugani. SpongeBob je takové otravné hovado, že mě občas i baví. Ale fakt, vypadá jak kus sýru, že jo? ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Není to tak, že bych každé ráno brzo vstával a hltal epizodu za epizodou. Tento seriál se mi nicméně zavděčí třeba, když dorazím z práce z noční a chci si dát něco nenáročného, ale veselého a osobitě vtipného. A Spongebob toto splňuje! Pod rouškou animáku pro malé děti skrývá víc, než by si kdo myslel. Zjevně si dělá ohromnou srandu sám ze sebe, podává svérázně mnohdy i dospělácká témata a zkrátka každý díl má humor a šmrnc, který ve spojení s absurdním zasazením pod vodní hladinu zkrátka funguje. Postavy mají svůj specifický charakter a přistupují k řešení problémů po svém. Nejde tedy o nějakou naivní, vypatlanou grotesku, ale ve skrytu duše sofistikovanou bláznivinu, která zkrátka pobaví i mě, ačkoliv jsem dítětem byl naposledy před desítkami let. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Bezstarostná houba SpongeBob si žije pod vodou - světě, div se! Animace docela ujde, sem tam je vtipný díl, ale celkově mě to naprosto nebaví. Mám ráda spoustu animáků a jsou mezi nimi i serály, ale tohle nikdy! Nejsou mi čtyři roky, abych hned v zápětí po tom, co něco kváknou, zapomněla, co řekli.. Stupidní dialogy! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Když Spongebob zdemoluje obchod s ulitami, kdy má být poslední přeživší ulitou plechová, je vedle Garyho vidět jeho stará růžová nerozbitá ulita. (samik81)
  • Některá hudba použitá v seriálu byla původně zkomponovaná pro seriál Ren a Stimpy (od r. 1991). (Karlsberger)
  • Restaurace Křupavý krab (v originále Krusty Krab) je ve skutečnosti inspirovaná pastí na humry. Dá se tak předpokládat, že se jedná o promyšlený vtípek  tvůrců. (P. J. D.)

Reklama

Reklama