Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (98)

Kailo odpad!

všechny recenze uživatele

"Nemůžeme proletět skrz temnou hmotu, protože bychom mohli trefit nějakou planetu." [insert WTF Jackie Chan meme]. Fun fact - v pásu asteroidů, jaký má např. Saturn, jsou od sebe jednotlivé částice vzdálené průměrně jeden milion kilometrů. I kdyby jste chtěli trefit nějakou částici aka asteroid, tak je to teoreticky nemožné... Takže, Netflix, jdi do prdele s takovými seriály. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvé časti ešte ušli, dokázali pomerne slušne navnadiť. No veľmi skoro to prešlo do takého stereotypu: nehoda-oprava-riešenie problému-nehoda-oprava-riešenie problému... už v polovici série to začalo nudiť. No a posledné časti to už bol hotový mišmaš a nezaujímavý maglajz kadečoho. Pritom sa to mohlo uberať toľkými zaujímavými smermi... škoda. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Reklama

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele

V životě jsem neviděl větší přehlídku nesympatických, otravných a psychicky labilních hovad jako je zdejší posádka. Katee Sackhoff v hlavní roli je naprosto děsná. Nedokážu pochopit proč z ní Big bangu dělají masturbační symbol. Zároveň se jedná o přehlídku největších bizárů vůbec. Pár příkladů - 1) Umělá inteligence, řídící loď se zamiluje do velitelky, tak na sebe vezme podobu jejího manžela (je to hologram), rozdá si to s ní, následně od ní dostane kopačky, zhroutí se a pošle loď někam do černé díry nebo co to bylo. Nevím jak je možný milovat se s hologramem ale co už. 2) Někdo umřel? Nevadí vzbuďte náhradníka, máme tu hafo lidí v hybernaci. 3) Do té temné hmoty nemůžeme vletět, bůhví do čeho narazíme. Nevadí o 4 díly později do ní stejně vletíme, nikdo se neptejte proč. 4) Planeta s dýchatelnou atmosférou ... super, přistanem na ní, samozřejmě bez skafandrů. Jé hele šíří se nám tu nějaký mimozemský virus. A podobných píčovin je tam mrak. A to nemluvím o těch úchylárnách hraničících s gay pornem. Jednu hvězdu dávám proto, že postavy umírají celkem efektivním způsobem a čím víc jsou otravné, tím větší měl pak člověk radost z jejich krvavého skonu. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli herečka jak vystřižená z devadesátek (Sackhoff)! Vše co dělá je tedy uvěřitelné. Škoda že tento seriál nemá prachy, jako ztraceni ve vesmíru. Nízký rozpočet mu totiž zlomil vaz. Nízký rozpočet a nechutné homo trans buzeranstké scény, na které se nedá koukat!!!! Další výtka patří výběru posádky, kdy mám pocit, že snad vybrali prvního, kdo se přihlásil. Ale to nic nemění na tom, že i přes málo peněz a buzerantsví jde o slušnou podívanou. Vysoké hodnocení dávám proto, že mě seriál zaujal víc, než podobné vysokorozpočtové. I za málo peněz se dá natočit koukatelná věc. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

není to žádná sláva,ale taková tragédie na odpad a 39% v hodnocení také ne.Dokonce má Another life natolik světlé chvilky a záblesky,že mě dokázal chvílemi opravdu bavit.Druhou řadu - pokud bude - sice nebudu netrpělivě vyhlížet,ale když by přišla,klidně se mrknu.Snad jen ta Katee,kterou sem měl fakt rád v BSG,by tu nemusela vypadat jako kříženec Macaulaye Culkina (toho současného,ne toho ze sám doma) a Dolpha Lundgrena..Do masturbačního idolu z TBBT tu má sakra daleko...50% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama