Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Evanjelik nie som a preto by som mal v určitých momentoch výhrady, ale nábožensky je to príjemné, nemyslím, že nejaká tvrdá agitka. Malo to milé príbehy, ale aj nudné a trápne. Najmä však zbytočne naťahované na toľko dielov, ťažko s a potom na to pozeralo, je to doslova rodinný film snažiaci sa rozprúdiť diskusiu. Veľa vecí však rieši pripomenutím vzájomnej lásky. ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Seriál, který patřil mezi mé nejoblíbenější když jsem byl malý. Proč? Perfektní rodina, pokaždé dobré konce, všichni vědí, co je správné a co a jak mají dělat. S odstupem času se na to však člověk dívá už trochu jinak. Můj obdiv patři hercům, kteří i přes tak blbě napsaný scénář dokázali podat dobré výkony. Najdeme zde i herce, kteří si výkony otevřeli cestu do Hollywoodu ( Jessica Biel nebo Tyler Hoechlin ). Seriál rozhodně slouží jako oddechovka a i přes některé opravdu hodně debilní dialogy, které by nevymyslel ani největší náboženský fanatik mě bavil a stále baví. 60% ()

Reklama

Triny 

všechny recenze uživatele

omg.. nějak nechápu, jak se takový seriál jako je tenhle, mohl dočkat takových pokračování a takové řady sérií! Stačí kouknout na jediný díl a dělá se mi mírně špatně ze všech těch moralistických žvástíků a neustálého promlouvání o něčem a omlouvání se za každou pitomůstku.. No prostě - být v tom seriálku já, tak se omlouvám od začátku do konce dílu a kaju se před vyčítavým ale zároveň nechutně chápavým a soucitným pohledem reverenda a jeho "neomylné" supermanželky..;) ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Tento serial by zaslúžil ešte dve žánrové prívlastky. Komédia a sci-fi pretože situácie, dialógy sú vyslovene na smiech a to najme preto ,že sú značne odtrhnuté od reality všedného rodiného , pracovného alebo života vôbec. Neviem sa rozhodnúť či jednotlive postavy sú neskutočne dokonalé alebo neskutočne blbé. Toto može existovať len v nejakej sfanatizoivanej ba priam sektárskej spoločnosti. ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Oproti ostatním v tom vidím pouze seriál pro zpříjemnění všedních dnů. To opravdu musí všude téct krev? Musí být každý nový seriál či film plný nechutných sexuálních scén pro nedospělé (nevyspělé) jedince? Zameťte si každý před svým domem... Seriál je to (sice až moc naivní, ale) hezký. Kdo chce, určitě si v tom najde to své. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Herci Stephen Collins (Reverend Eric Camden) a Catherine Hicks (Annie Camden) účinkovali v Star Trek filmoch. (rador)
  • Postava Erica Camdena (Stephen Collins) sa umiestnila na 11. mieste v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama