Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý pár z Jižního Súdánu chce v Anglii začít nový život. Oba je ale drtí děsivé vzpomínky na hrůzy, před kterými uprchli ze svojí válkou zpustošené země. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nebolo to vôbec zlé a horor akoby lavíroval medzi psychárnou typu Stephen King a reálnym duchársko-zombie hororom. Celkom dobre sa mu podarilo spojiť všetky tieto prvky a vo výsledku sme dostali za lacný peniaz dobrý film. Rasová otázka je tu niektorými užívateľmi úplne zbytočne braná na zreteľ, pretože tento film nemá nič spoločné so žiadnou rasou a ani trochu nerieši otázku imigrácie. Alebo, keby ten pár boli namiesto černochov napríklad Indoslováci žijúci v Británii, menilo by to niečo na deji? Nie, ani trochu, hoci ten rozbitý dom by im sedel ešte viac. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Buď je to nadhodnocené, nebo jsem to absolutně nepochopil - jakési metaforicky znázorněné zlo, které proudí skrze hnusný barák do hlavních černošských protagonisů, mě nechalo ledově klidným. Děsivé to nebylo a nějaký skrytý význam tvůrců jsem neodhalil. Mám pocit, že se v době pandemických nařízení a omezení stále více místních uživatelů uchyluje k užívání drog.......................moje hodnocení = 2,5 z 10. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

imigranti vole utecou a spoustu jich cestou zarve..dobry vole imigrantum priradej dum a plat a ze musi bejt vpohode..imigranti v dome ji ze zeme a demolujou dum a vidi utopeny imigranty a nakonec tam snima stastne zijou...dopici to je mrdanec .byl sem nahajpovanej .prvnich 30min mozna fajn..pak ty kretene cos to natocil... ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Když tady pročítám, zdejší "recenze" od "odborníků" tak si říkám, oni ten film buď neviděli a nebo nepochopili, bo myšlení je pro ovce a vlci nemyslí. A však já jakožto ovce, mohu říct že se mi to líbilo, byť si myslím že z toho nemuseli, nutně dělat horor. On totiž film v tomhle směru, výborně funguje jako psychologický thriller, ale i tak hororové scény, sou pěkně strašidelný a masky taky. A ona symbolika, kterou film má, je podle mně naprosto vynikající a vypovídající, o lidech jako takových. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Skvěle odvedené hororové řemeslo pracující primárně s atmosférou. Film se soustředí na postavy a prorůstání jejich hrůzné minulosti v novém začátku, aniž by si musel pomáhat laciným bafáním. Čtvrtou hvězdu dávám proto, že His House není jen obyč horor, ale regulérní film, který prostě obsahuje boogiemana. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Premiéra filmu proběhla na filmovém festivalu Sundance 27. ledna 2020. (SONY_)

Reklama

Reklama