Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezaměstnaný šéf reklamky začne pronásledovat nájemníky domu, kde dřív bydlel. Jeho úmysly s novou rodinou naberou zlověstné obrátky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (113)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

𝐖𝐎𝐖, tak tenhle film překvapil.. mělo to pomalejší začátek, nicméně pak se to rozjelo. většinou se tyhle netflixový thrillery točí kolem “obětí”, avšak zde tvůrci udělali příjemnou změnu a děj se zaměřoval hlavně na javiera, nejdříve kladnou postavu, poté zápornou. lidi prostě milují pořádnýho záporáka. a javier byl hodně zákeřnej - nemohl si sehnat práci, neměl peníze, jeho rodina se musela odstěhovat a žít úplně jiný život. tohle se mu nelíbilo; byl zvyklý na život v luxusu. začne sledovat nové nájemníky, kteří obývají jeho starý byt. manipuluje, lže a nebojí se i zabít.. — čekala jsem úplně něco jinýho, ale tohle je fakt bomba. pokud máte rádi anti-hero postavy v hlavní roli a jejich cestu plnou intrik, tak doporučuju ‼️ ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky překombinované a silně nevěrohodné. Sledovat, co všechno Javierovi prochází (a s jakou snadností), mě skoro vůbec nebavilo, a samotný závěr mě potom jen otrávil. Co jím vlastně film sděluje - že silnější pes mrdá? Že lidi z reklamní branže jsou svině? Že spravedlnost neexistuje? Na podobné stereotypy jsem osobně dost alergický, podobně jako na tenhle typ filmového pseudocynismu, který jde záměrně proti diváckému očekávání. Zdá se mi, že v té naprodukci Netflixu už ani ty španělské filmy nejsou, co bývaly... ()

Reklama

Roman07 

všechny recenze uživatele

Dej postavený na neuveriteľných náhodách. Odísť z domu a nechávať zapnutý počítač, nafingovať autonehodu a zničiť si drahé auto, len preto, aby mohol obliať košeľu alkoholom a poslať e-mail. Pravdepodobnosť použitia spreja v krátkom čase, s tým, že namiesto záchranky, zavolá jeho a on ho bude môcť zabiť. A keď to všetko vyjde podľa plánov štatisticky menej pravdepodobných ako výhra v lotte, tak si ho vezme po pár mesiacoch za manžela. Konanie postáv je ako v telenovele. Lara po manželstve s alkoholikom je ochotná si vziať ďalšieho bývalého alkoholika, o ktorom nič nevie. Na večeri sa jej priznal, že je rozvedený. Keď sa vzali, musel sa skutočne rozviesť. Tvrdil, že má 14 ročnú dcéru, nikdy ju nechcela vidieť? To bola až taká naivná? Žiadny sused časom nepovedal, že jej nový manžel tu predsa býval predtým so svojou manželkou a synom. Jej otec, riaditeľ veľkej firmy, si nič o svojom zaťovi nezistil. Aj jej dcéra veľmi rýchlo zabudla na otca. Bez náznakov traumy sa vysmiata lúči so svojím novým otcom cestou do školy. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Španělská obdoba Parazita, která vůbec není špatná, navíc Španělé tyhle psychařiny umí, dokonce bych řekl, že tady se ještě drželi celkem při zemi. Jedna věc mně ale přišla trochu zvláštní, a to chování hlavní postavy. Úspěšnej a bohatej chlapík najednou přijde o práci, nedaří se mu sehnat novou, popř. se mu zdá, že mu nabízí málo. No a místo, aby se s tím popral, snížil standardy, vzal práci trochu hůř placenou nebo prodal auto, rozjede naprosto šílenej plán, kterej je chvílema přitaženej za vlasy, není mu ani líto hodit přes palubu vlastní rodinu. No, nebýt toho všeho, nebyl by příběh, takže je potřeba přivřít oči. Napínavý to je, on je naprostej psychouš a manipulátor, divák občas nestačí zírat. A Netflix má zase slušnej zářez na pažbě, to se musí nechat. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Javier byl v reklamě pojmem, ale zdá se, že je za zenitem a o jeho nápady už nikdo nestojí. Přichází pád! Stěhování z krásného velkého bytu do levnějšího a škrty v rodinném rozpočtu pro nedostatek peněz. Nechce se jen tak s tím smířit. Hlavně byt s krásným výhledem mu přirostl k srdci a protože mu zůstal klíč, začíná jej navštěvovat, ikdyž v něm bydlí už někdo jiný. Začíná neuvěřitelné drama, nad kterým stále ještě kroutím hlavou a nevím jestli by něco takového bylo možné doopravdy. Každopádně výborný film! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama