Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Quinn je nejlepším protiteroristickým agentem na světě. Přesto chce odejít do výslužby, aby se mohl věnovat manželce a synovi, který se jim zanedlouho narodí. Jeho poslední misí má být likvidace chladnokrevného teroristy Stavrose. V osudovém momentu Jack zaváhá a nestiskne spoušť, protože ani ten největší padouch si nezaslouží zemřít ve chvíli, kdy objímá v náručí svého malého synka. O zlomek vteřiny už je pozdě. Stavros s instinkty predátora zlikviduje celý protiteroristický tým a sám Jack stěží vyvázne životem. Ovšem i Stavrosovy ztráty jsou těžké. Při divoké přestřelce přišel o život jeho syn. Když Jack znovu nabude vědomí, je už v "kolonii". Na ostrov, ztracený uprostřed oceánu jsou deportováni tajní agenti, kteří sice selhali, ale jsou natolik cenní, že by byla škoda je zlikvidovat. s pomocí nejmodernější techniky tu analyzují teroristické útoky z celého světa. Stavros o "kolonii" ví a tak Jack jednoho dne najde na obrazovce svého monitoru šifrovaný vzkaz. Mám tvoji ženu a syna! Jack musí uprchnout z neprodyšně střežené "kolonie" a bojovat s pomstychtivým Stavrosem o životy svých nejbližších. Bez Yaze, překupníka zbraní se smyslem pro humor a dobrým srdcem, by se daleko nedostal... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

F.man 

všechny recenze uživatele

No je to pořád spíše pěkné béčko, ale u JCVD je to určitě jeden z těch nejlepších filmů. Za to však vděčí velkou měrou režisérovy Tsuiovi a omalovánce jménem Rodman. JCVD kope, Rodman kecá a střílí, všechno to bouchá, jsou tam mniši a Řím, Micky Rourke jako padouch... No co chcete na žánrovku více? Oops. Air ball. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Víte co jsem si celý film říkal? Kdyby si Van Damme s Rourkem prohodili role, mohl ten film být mnohem zajímavější. Už úvodní honička s "futuristickým" náklaďákem napoví, že se to bude brát hodně vážně ale ve skutečnosti tomu nikdo z tvůrců nevěří a dál se to bude ubírat v úsměvně naivní rovince. Film sjem viděl kdysi před lety a zapamatoval di z něj akorát Rodmana a hrdinův útěk z ostrova. Teď už vím proč, protože více z toho filmu v paměti neulpí (možná ještě tak souboj s tygrem). Kamera nezajímavá, prostřihy podivné, zpomalování tak akorát k nasrání. Van Damme má filmy, které mu sežeru i po dvaceti letech, tenhle mezi ně ale nepatří. Taková akční pohádka, chlapská verze Padesáti odstínů šedi (tedy naivní blbost, která ale pobaví, když vás to baví). 2.5* ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Musím prižmúriť oči s hodnotením a ísť trochu hore, pretože keď vidím, čo za filmy začal točiť o desať, pätnásť rokov neskôr Jean-Claude Van Damme, tak Doble Team je oproti tomu akčný klenot. Akcie, choreografia, hlášky, vedľajšie postavy (Rodman), záporáci (Rourke), ale aj kamera, či hudba to všetko ma neskutočnú šťavu aj napriek tomu, že je to obyčajný akčnák, ktorý je ale na rozdiel od iných, celkom našlapaný a zábavný. 75% - 4* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je pravdaže filmy s Van Dammem mám rád ale nikdy na ně moc nepospíchám, a to je chyba protože mě ty filmy pak naprosto sejmou. Van Dammeho mám asi z těch béčkařů 80 let mám nejraději. Je to prostě bouchač. tahle akce patří zase k tomu dobrému, Rodman i když mi občas vadil tak hláškuje, Rourke je zatracenej sympaťák i když hraje hajzla. No já byl spokojene choreografie bojů skvělá. Jedinou tou nevíhodou je ten Rodman a trochu pomalejší rozjezd, ale to vynahradí prostředek filmu který je skvělý a velkolepé finále je dokonalé. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Moja najoblubenejsia Van Dammeovka ma dnes trochu sklamala. Je to klasicka zbesila Harkovska jazda pri ktorej sa ani na sekundu nenudite. Obsahuje kopu skvelych napadov. Ale jej problemom je, ze je az prilis zbesila a ziadny z tych skvelych napadov tu nie je zuzitkovany naplno. Najviac to zamrzi pri skvelej pasazi v Kolonii, ktora by si inde vystacila na cely film a tu trva len par minut. Akcnych scen je tu dost a su rôznorode, ale trvaju dost kratko. Jediny poriadny suboj tu je Xin Xin Xiong vs. Van Damme. Ale bohuzial je znova prilis kratky. Finalny suboj je len priemerny. Je snimany vo velkych detailoch a je prilis predratovany. A tie pocitacove vybuchy mi pripadali vzdy smiesne. Nastastie ma film pohodovu komedialnu atmosferu, takze sa daju akceptovat. Van Damme a Dennis Rodman tvoria skvele akcne komedialne duo. Rovnako Mickey Rourke je pôsobivy zaporak, takze zakladna zapletka funguje bez problemov. A aj ked ziadna akcna scena nepatri k spicke, tak sa tu neustale nieco deje a nie je cas na nudu. Skoda len, ze linia s Van Dammovou rodinou nebola podana dramatickejsie, aby bol film podstatne napinavejsi. Takto je vysledok len taka zabavna blbina s mnozstvom slusnych akcnych scen, ale potencial tu bol ovela väcsi. 8/10. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Mickey Rourke absolvoval přísnou dietu, aby se připravil po fyzické stránce a mohl se tak vyrovnat Jean-Claude Van Dammovi. (HellFire)
  • Jeden z teroristů, které Van Damme zastřelí v zábavním parku, se objeví znovu v Římě se střílejícím kufrem. (JohnSmith)
  • Yaz (Dennis Rodman) v průběho filmu celkem šestkrát změní styl účesu a barvu vlasů. (Chevees)

Reklama

Reklama