Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (141)

megajalec 

všechny recenze uživatele

Nie príliš originálne, ale zas nie také zlé, ako to tu líči väčšina užívateľov. Fajn tempo, dobrá stopáž, ktorá zaručuje, že vo filme nie sú hluché miesta, akcie je dosť, aj nejaká tá ľahká erotika (Cindy je hot!). Samozrejme, logické nedostatky film má, ale napriek tomu, utieklo mi to. A Cindy tiež nebola až taká hrozná. Škoda, že Salma Hayek mala takú malú roličku. Slovo k Baldwinovi: ten chlap sa má, ničí Rusov, ako na bežiacom páse, nič sa mu nestane, obrába Cindy (alebo sem Sharon Stone), no čo viac si chlap môže priať :) ()

JoeM 

všechny recenze uživatele

Nebudu tady polemizovat o filozofii scénáře a smyslu filmu, jelikož to prostě nemá smysl. Oproti tomu ale nemůžu snímku upřít celkem obstojně zvládnutý herecký výkon prostředního z bratrů Baldwinů. Tento á la drsňák/hezoun ochraňuje hodně sexy advokátku v podání tehdejší fakt sexy modelky/herečky? Cindy Crawford proti bývalým členům KGB trpícím dilematem z nepříliš přesvědčivého amerického přízvuku. Nechybí napětí ani akce téměř od začátku filmu. Nevím proč, ale nějak mi tahle oldschoolová sentimentální jednohubka na večer utkvěla v paměti (možná taky díky tomu štěku Salmy Hayek), a proto jí prostě ty tři hvězdičky dám. ()

Reklama

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Bezduchá hovadina a zasloužený propadák, film kde akční scény jsou neuvěřitelně odfláklé, například auto vybouchne dříve než narazí do sloupu nebo scéna kdy hlavní hrdina se ve sprše doslova zmrazí a herecké výkony jsou jen slovo o takzvané réžii nemůže být řeč a já idiot na to tehdy šel do kina, děs běs. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Snipes chcel rýchlo do prvej ligy ale zvolil zlú stratégiu. Neumeleckosť a beztvárnosť. Recyklát, kde ústredné duo je nesympatické až to bolí a Rusáci sú klasika tí zlí... Myslíš si síce, že to odsýpa, ale nie je to tak vďaka mantinelom, ktoré poznáš a príbehu, ktorý tušíš. Lebo si to videl. Schéma, mizerne odfláknuté zranenia hrdinov naoko a tupý výbuch v závere. Willis by mohol rozprávať... Ako štvaná zver je šumienka. Šumienka film, kde ďakujem a neprosím. Už. (videné 27.5.2019 DajTo archív) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Žádným extra příběhem tenhle film zrovna neoplývá, vlastně je to naprosto typckej příběh o detektivovi a jeho klientce, kterou má chrínit, ale jelikož oplývá spoustou akce, tak místo na nějakou větší nudu neni, je sice pravda že William Baldwin neni zrovna nějakej super akční hrdina, ale zvládá to obstojně a když už mu dojde dech, tak je tam Cindy Crawford na kterou se dá koukat vždycky ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)
  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)

Reklama

Reklama