Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska se na věk nebo na místo neohlíží. Nikdy nevíme, kdy a kde nás potká. Můžeme se zamilovat ve školce, v důchodu, na ulici, v parku. Kdykoliv a kdekoliv. Josef (Boleslav Polívka) se těší, že si po odchodu do penze konečně splní svůj dávný sen a stane se pouličním klaunem. Svým šarmem okouzlí i ráznou Marušku (Eliška Balzerová), majitelku pojízdné kavárny. Jako by se ti dva hledali celý život. Ale není na osudovou lásku přece jen trochu pozdě? Navíc se k Josefovi do vily právě stěhuje jeho dcera Anička (Jana Pidrmanová) i s pětiletým Honzíkem. Domnívá se, že s chlapy definitivně skončila, ale setkání s dávnou láskou Pavlem (Matouš Ruml), ji zasáhne u srdce. K Honzíkovi do školky nastupuje nová holčička Evička. Honzík poprvé zažívá pocity spojené s láskou, úplně se v nich neorientuje a tak sbírá rady od maminky, dědečka Josefa nebo sympatického strejdy Karla (Vladimír Polívka). I toho potká ve školce láska, když se zamiluje do Honzíkovy paní učitelky Elišky (Kristína Svarinská). A aby toho sbližování nebylo málo, Karlův basset Váleček si velmi rozumí s Eliščinou bassetkou Šalinou. Láska přináší do životů našich hrdinů naději a krásu, ale i komplikace a překážky, které budou muset s úsměvem a dobrou vůlí překonat. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (161)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, ano... A pak, že to nejde. Viděl jsem všechny filmy Martina Horského. A on tohle prostě umí. V lecčems mi připomíná Jiřího Vejdělka. Takhle komedie je totiž stejně povedená jako jeho ostatní díla. Opět vytvořil laskavý, humorný, zajímavý a řemeslně kvalitní film. Navíc je dobře obsazen, takže šance zklamat je pramalá. Pravda, některé zápletky jsou dost předvídatelné. Když se zjistí, že učitelka z mateřské školy je zadaná, trochu jsem čekal, kdy dojde k objevu, že je jí přítel nevěrný. Jako by tvůrci nenašli jinou, zajímavější zápletku. Naopak originální je nevěra, kterou zažije Anička. Načapá manžela s chlapem. Jedna má bývalá kolegyně měla kamarádku a té se to stalo, takže možné to je a přitom to reflektuje trochu i současnou dobu. Škoda, že nebyla tato část více rozvinutá a závěrečné odhalení se nestalo pouze vrcholem. Část s Matoušem Rumlem je totiž též více méně očekávaná, jen se to různými peripetiemi oddaluje. Tak jako tak jsem potěšen, že po mnoha...mnoha...mnoha...a ještě stále mnoha průměrných či podprůměrných komediích rádoby romantických, které všechny byly na jedno brdo se tu objevuje taková, na kterou se dá dívat, je zde romantika opravdu zastoupena a dokonce je i vtipná a přitom není trapná. Jsou zde umělci, kteří to umí, už jsem nevěřil... ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Produkčně zvládnutá, příběhově bezpečná a v detailech neurážející. Po Ženách v běhu jdou Horský s Hoffmanem diváctvu opět naproti a výsledek tomu odpovídá. Neproblematická a důstojná romantika sází na subtilní humor a příjemné postavy. Vždyť taky proč ne? Více zde. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

ČLOVĚK BY NEMĚL VSTUPOVAT DO CIZÍCH ROZHOVORŮ NAHEJ. Martin Horský už má za ta léta za sebou sympatické, průměrné i strašné věci, ohledně tohohle filmu jsem nejvíc zvědav, jak si bude komerčně stát v době covidu. Srdce na dlani je totiž dostatečně roztomilé i vtipné, zároveň však sterilní a nevýrazné, ze všeho nejvíc mu ovšem ubližuje, že je tak trapně předvídatelné. 50%. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Je to sice kýč jak bič, ale podobně jako u Žen v běhu je to snesitelné a vlastně se jedná o hlavní důležité pojivo celého příběhu. Jedná se o vysoce naivní příběh osudů několika lidí, který se v reálném životě stát nemůže, ale právě proto není špatné si sem tam odskočit od denní reality k podobnému projektu. Zatím nikde v hereckém obsazení nevidím účast toho mrňouse, který vyčníval i mezi svými staršími a zkušenějšími kolegy. Zas se tu točí dobré filmy, jen tak dál........................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor spoilery! Bezkonfliktní, vysvícená žumpa plná nechutně předvídatelných situací s 99procentní absencí reality. Ve 20.minutě už perfektně víte, kdo s kým zasune. Samozřejmě, aby to nebylo úplně bez mráčku, tak tam vhodíme dva totální debili jako protipóly srdíčkových lidiček. První uráží postižené (mimochodem tohle sem fakt pět minut dopředu přesně trefil!), k tomu podvádí nejsladčí porno úču ze slovače a druhej je nechutně obtloustlej opilec a žrout nezdravých utopenců, kterýmu pořád zdrhá pes s pěticentimetrovejma nožičkama. Další je figurka s plným nádobím, soused přes třicet je podivnej stalker, kterej vám neustále leze na zahradu a škemrá o svoji šanci znovu si šoupnout se sousedkou, která zrovínka přišla o manžela a smrdí tím přes plot a k tomu si důchodci v posteli povídaj o tom, jestli se ještě trefí tvl uff. :D Nejlíp na tom vyšel kluk s krémem na opalování pro dědu, kdyby se náhodou nechal předčasně zkrematórovat..chjo fakt českej komediální bizár. 15% za pšouky pro kluka. PS: to byla poslední kapka, kupuju hvězdářskej dalekohled a jdu koukat na noční oblohu, kometa C/2022 E3 ZTF se pomalu blíží ;) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Tvůrci film označují jako komedii „pro všechny, kteří věří na lásku“. (SONY_)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama