Reklama

Reklama

Podvodník z Tinderu

  • Velká Británie The Tinder Swindler (více)
všechny plakáty
Trailer
Velká Británie, 2022, 114 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Na internetu ze sebe dělal magnáta, který obchoduje s diamanty a je pořád na cestách, a různé ženy pak obral o miliony dolarů. Některé z nich ale teď plánují odvetu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu zajímavý příběh, o kterém většina z nás dosud ani netušila, natož tak znala takhle zajímavé detaily, na stranu druhou se nejedná o nijak objevnou filmovou záležitost a žádný nadstandartní filmový zážitek. Zajímavé, zábavné a ke konci celkem intenzivní, ale pořád se tak nějak nemůžu ubránit pocitu, že ačkoliv je to kriminálník, tak si za svou situaci ty pipky můžou tak trochu samy kvůli svojí demenci a naivitě:D Čistý průměr. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Dějově skvěle vystavěná story, kterou nepochopí zejména slabší kluci (ne, nejste muži, jen chodící frustrace-že vy žerete i toho zkrachovalce Bilzeriana?). Holek je mi líto, protože klučina je fakt profík, který ví na jakou strunu to zahrát. Podvést i holku, co ho má za kamaráda, to už chce slušné charisma. Jak to celé dopadlo je pak spíše smutné. Co se celkově týče dokumentu, musím vypíchnout i hudbu. Celkově veliké překvapení! ()

Reklama

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Tenhle Netflix dokument vypráví o tom, jak se dá zbohatnout na lidský blbosti, nebo spíš na ženský naivitě, kdy dotyčná čeká na nějakýho prachatýho prince na bílym koni. Rovnou řeknu, že dokumenty moc nemusim, ale tenhle mě hodně rychle chytil a rozhodně si zaslouží vaši pozornost. Pojednává totiž o izraelskym podvodníčkovi Simonovi, kterej se na sociálních sítích vydává za bohatýho playboy magnáta, rychle si díky svýmu životu na tinderu vyhlídne nějakou pěknou mladou holku a mají spolu rande plný večírků, drahejch večeří, letů soukromym tryskáčem nebo 5tihvězdičkových hotelů po celym světě. Je to jako z pohádky, než teda playboye začnou nahánět jeho „nepřátelé“. Jen tak mimochodem, kdykoliv řekne podvodník, že po něm jdou jeho nepřátelé, tak si dejte panáka, je to fakt dobrá chlastací hra. Následně teda poprosí svojí ovou lásku, aby mu poslala peníze protože svoje nemůže použít kvůli vysledování. Holka svému sympatickému novému objevu samozřejmě věří, takže mu pošle peníze bez přemýšlení s s vědomím, že jí brzo všechno vrátí i s úroky. Někdo by si mohl klepan na čelo, proč jsou ty ženský tak blbý a naivní, ale hlavní postava podvodníčka se celou dobu tváří strašně sympaticky a je opravdovej gentleman, zároveň to je ale i perfektní manipulátor, kterej vždycky ví, co říct a jak na danou ženu zapůsobit. Až teda obdrží Simon peníze, tak daný přítelkyni nakecá, že se musí na pár tejdnů zdekovat, aby ho nepřátelé nenašli a mezitím si nově nabitym kontem vyhlédne novu kořist, kterou financuje penězma předchozí holky. Je to prostě geniální zločin, kterej je skvěle promyšlenej, protože si Simon žije jako v bavlnce a i kdyby se náhodnou něco provalilo, tak za případný odhalení nehrozí žádnej velkej trest. Takhle to pokračuje dokud se Simon nestane předmětem vyšetřování FBI, nějakých novinářů a i pár podvedených přítelkyň, který se chtějí pomstít. 7/10 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Morris šla na jistotu a spojila dvě platformy, na kterých denně honí 99% populace. Na Netflix čumí každý a sex bez předchozího swipování na Tinderu bude zřejmě brzy nelegální. Pro jedince s trojciferným IQ je pohled na dotčené zlatokopky, které se vydávají za hledače pravé lásky, velmi těžký, jelikož pokrytectví a povrchnost z nich přímo čiší. Naivní pipiny však hrají na výbornou. Až poslední zástupkyně vaginálního pohlaví, která žida vyučila, si zaslouží uznání, protože alespoň byla schopná chladnokrevné reakce. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Klovněte si ex-miliardáře na pofiderní seznamovací aplikaci, kterou valná většina onanistů používá jen ukájení svého obrazotvorného čuráka, a taky aby 96% chlapů středního věku, nenašla normální holku/ženu/důchodkyni/urnu, kterou by nezajímalo jen bankovní účet a zevnějšek, než-li charakter. Třeba takový Pepa z Horné Dolné, co mastí volant na Zetoru, každé ráno seje pole, dojí krávy, aby půlka vesnice měla každý den čerstvé mléko, a pak jde do lesa naštípat 20 akrů lesa. Ženský z Hoštic by se o něho praly, až do posledního másla ve slevě, ale v podobné aplikace, by o něj žádná kozatá blondýna nezakopla o svoje vysoké podpadky. No ale, na chlapy každý z vysoka kálí velké žluklé lejno, ženy jsou vždy oběti. Dokument ve svém žánru málo nudný, hlavně když se chytáte za hlavu, co všechno ženy z trapnosti a naivity neuvěří na každou lež. Určitě budu věřit, že si miliardář typu Vlka z Wall Street bude na Tindru hledat máničku z Vosla. Při jeho boku určitě nesedím, ale pěkně využil příležitosti.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Dokument byl zveřejněn 2. února 2022 a na jeho konci bylo uvedeno, že Simon Leviev je na Tinderu pořád aktivní. Krátce po vyšetřování Tinder Levieva zablokoval a prohlásil, že se na platformou nedostane ani s jinými alternativními nicky. (SpicyNugget)
  • Po odvysílání premiéry na Netflixu se na Instargramu objevila spousta falešných účtů Simona Levieva. (Ganka)
  • V čase 18:00 je na pár sekúnd vidieť zábery z Košíc - výhľad z Mlynskej ulice na vežu Jakabovho paláca. (Cigalone)

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Reklama

Reklama