Reklama

Reklama

VOD (1)

Úspěšný právník a věčný sukničkář Jackie Lung (Jackie Chan) je pověřen případem, kdy obhajuje majitele továrny, která zřejmě znečišťuje jezero slečny Yehové. S pomocí svých přátel se Jackie chce dozvědět víc o žalobkyni i o její krásné sestřenici Nancy. Ani neví jak, a najednou je do Nancy bláznivě zamilovaný, snaží se pomoci její sestřenici a po krku mu jdou kumpáni majitele továrny, protože se dostal až příliš blízko k odhalení tajemství, čím se vlastně továrna zabývá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Příběh je prostinký, Jackie je právník, co to hraje na všechny strany, což ho neustále dostává do problémů... Ale souboje a choreografie jsou výborné! Fakt komické bylo, že film jsem měl předabovanej do angličtiny a zároveň jsem k němu měl české titulky přeložené z čínštiny (a předtím z angličtiny) a to, že se postavy v titulcích a ze zvukové stopy nazývaly jinými jmény bylo to nejmenší. Množství dialogů bylo úplně o něčem jiném.) ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Dějově prajednoduché. Bitky jsou ale vymakané do dokonalosti. Opravdu nechápu, co ti lidé všechno dokáží. Sammo (tlouštík) nejen že sedí na sesli nejdůležitější, ale předvádí se i před kamerou a na svou postavu ( je o trochu obéznější, než já) předvádí neuvěřitelné věci. Jeho kačeří chůze mě rozesmála až k pláči. Humor je zastoupen v míře větší než malé a večeře u Jackieho je jednou z vrcholných scén. Jen ten název mi nějak kolidoval s obsahem stejně jako Jackieho povolání. ()

Reklama

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan, Sammo Hung a Biao Yuen. Pokud se ve filmu sejdou takové asijská esa, tak to nemůže dopadnout špatně. Klidně bych zkrátil romantickou a komediální linku a přidal do filmu víc soubojů, ale jinak není co vytknout. Nejvíc mě potěšil hlavní záporák, jeho doutníky a taneční pohyby v závěrečném souboji :) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie. Kromě Jackieho Chana jsou tam další dva vtipný herci. Tlustej Sammo Hung a Biao Yuen. Navíc se oba uměj prát, takže ten film fakt odsejpá. Akční scény jsou zábavný a kromě těch klasickej chanovskej bitek, Jackie proti několika, je tam i finální fight s ultimátním protivníkem. Bílý záporáci jsou v hongkongských filmech většinou směšní, ale tenhle má tak hnusnou držku, že vám utkví. Nemám výhrady. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film mi dost připomínal chvílema svým stylem Police Story s tím rozdílem že Jackie hraje tentokráte sukničkářského advokáta. 4 hvězdy hlavně za závěrečnou chuťovku, kdy Jackie zdemoluje ve stylu Bruce Lee kickboxera Benny Urquidese. Tento souboj jsem si náležitě vychutnal ještě jednou, přičemž kop ve vrtuli nemá chybu! Naprostá demolice. Také mě dost překvapilo že film není zase tolik dětsky nevinný jak je u Jackieho zvykem a že té krve je na plátně celkem dost. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan soutěžil v roce 1989 o hongkongskou filmovou cenu za nejlepší akční choreografii. (Terva)
  • Ve filmu se odehrává scéna v restauraci, kde chce právník Jackie (Jackie Chan) odškodnit ženu svého klienta, posléze tam dorazí i klientovi „muži“ a ženu napadnou, dojde na souboj, do kterého se zapojí i Jackie. Zajímavé je, že úplně stejná scéna a dokonce i ve stejném prostředí na stejném místě se odehrává ve filmu Touch a Go (1991), kde hlavní roli ztvárnil Sammo Hung (který hraje i zde), jen s menšími změnámi – dojde na napadení ženy, souboj, ovšem Sammo není ten, kdo se pere. (gein)

Reklama

Reklama