Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyčejná náctiletá holka Bea (Cailey Fleming) má jedinečný „dar“ – je schopná vidět imaginární přátele lidí ve svém okolí a povídat si s nimi. „Imaginární přátelé nejsou jen roztomilé postavičky stvořené dětskou fantazií. Jsou to časové schránky, do kterých jsme si jako malí ukládali naděje, sny a plány. Všichni se k nim můžeme vracet, i když si jako dospělí myslíme, že jsou dávno ztracené,“ říká režisér John Krasinski. Fiktivními hrdiny jeho filmu jsou právě ti imaginární přátelé, jimž už jejich dětští parťáci dospěli a zapomněli na ně. A právě Bea, která je díky své unikátní schopnosti všechny vidí, se těmhle „sirotkům“ rozhodne najít nové kamarády. Pomáhá jí v tom trochu podivínský soused (Ryan Reynolds), jenž má stejný dar. Improvizovaná seznamka pro imaginární přátele se záhy promění v dobrodružnou výpravu do světa naplněného bezbřehou fantazií, kde se může stát opravdu cokoliv. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (3)

VelkyMrB 

všechny recenze uživatele

Fialový retardovaný Yetti, prdící méďa, nahý banán a neviditelný Káďa. Prostě, co na to říct. Svažte děti všeho druhu a věku a utrhněte se na jeden víkend do kina, protože tohle je konečně skvělá rodinná podívaná, za kterou jsem rád, že jsem dal ty peníze. Pár lidí říkalo ''na tuhle pohádku nepůjdu.'' Tohle, ale není pohádka. To je zatraceně čistokrevný rodinný film, nacpaný zábavou pro mladé i staré a o emoční stránku je taktěž krásně postaráno. Závěr filmu je naprosto skvělý zvrat děje, který celý příběh postaví na úplně jinou úroveň. Co je malinká škoda a trochu filmu ubírá je malé zapojení Ípků. V hlavním ději jsou pouze dva imaginární přátelé, což je veliká škoda, protože zajímavých Ípků je tam rozhodně spousta. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Chcete si s dětmi užít ještě trochu společného času, než vám vyrostou a odloží vás do podprahového archivu stejně jako své imaginární přátele? :)) Skočte si do kina. Tohle je fajnová volba. Děcka sice neporozumí úplně všemu, ale určitě jim to vadit nebude, a vám velkým možná ukápne slza právě proto, že jste už chvilku na světě a víte, co je ztráta a jak krásné a vděčné je nalézt. Průzračný rodinný film s pomalým rozjezdem, Tinou a naplněným dojemným finále. ()

Reklama

Galerie (43)

Související novinky

Osmá Mission: Impossible se o rok odkládá

Osmá Mission: Impossible se o rok odkládá

24.10.2023

Mise: Posunuta. Tak by klidně mohl znít název příštího filmu v sérii Mission: Impossible herce a producenta Toma Cruise, který byl studiem Paramount nejenže čerstvě odsunut z června příštího roku až… (více)

Reklama

Reklama