Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie, která si utahuje hlavně ze Smrtonosné zbraně a může se směle rovnat s takovými klasikami, jako jsou Žhavé výstřely nebo Bláznivé střely. Estevez a Jackson jsou skvělá komediální dvojka a výborně se doplňují. Gagy jsou možná občas trochu trapné ale ve většině případu se budete opravdu hodně smát. Navíc je zde plno známých herců ve vedlejších rolích (např. Bruce Willis, kterému padouši omylem rozstřílí karavan:)) Opravdu skvělá sranda. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Pročpak tenhle film tvůrci neobdařili shitcomovým smíchem, abych poznala, kdy se mám smát? Když už se jednou vědomě rozhodnu sledovat parodii, musí z toho vylézt taková nemastná, neslaná srajda, jejíž scénárista nepojedl vtipnou kaši. Kdyby se aspoň ožral nebo zhulil, ale on to psal snad po funusu svého milovaného psa. SamueleL Jackson se tedy může snažit dle libosti, podporován jedním z klanu Sheenů, přištěknut samotným Brusem Vylisem... není to nic platné. Pár uchechtnutí, co vyloudila moje relaxující bránice, stačí maximálně na dvě hvězdičky. Vy ostatní jste se bavili? Hmm, vaše výhoda, já raději něco pikantnějšího. 45% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Když parodii, tak zábavnou. Kathy Ireland není Sharon Stone ze Základního instinktu. Emilio Estevez a Samuel L. Jackson zbytečně trapní a mačkají ten nevtipně kyselý citron, jak se dá. Nevadily by scénky bez ladu a skladu, a i ten největší filmový neznalec pozná parodii na Smrtonosné zbraně, ale kdyby se tomu dalo alespoň zasmát. Gene Quintano za celou kariéru natočil příšernou komedii s Lambertem "Proč já?" a podprůměrný western se svým oblíbencem v hlavní roli Emilio Estevezem nazvaný "Dolar za mrtvého". Když jsem viděl na scénu vpochodovat šíleně namaskovaného Shatnera a "bídácky" se tvářícího Curryho, bylo jasné, že u tohohle se bavit nebudu. No dobře, asi dvě scény byly vtipné, ale jinak parodie slabá jak černý kafe v bistru, kterou si před akcí dvojka troubovitých poldů zapomněla dát, aby to až do konce přestála. 40% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, jak se k parodii dostali lidi, co s ní nikdy neměli nic moc společnýho a stvořili kousek, na který se v takovémto světě prostě nezapomíná. Nabitá zbraň 1 si utahuje ze Smrtonosný zbraně nejvíc jak to jde. Hlavně Emilio Estevez je jasnej Mel Gibson. Ve filmu se ale objeví celá řada zajímavých herců a všichni si z akčních filmů dělají maximální legraci. Pořád ale nemůžu dát plnej počet. Nevím proč, ale co se týče týhle komedie, asi mi v ní chybí Leslie Nielsen nebo Charlie Sheen - blázen, na kterého člověk nikdy ve filmech nezapomene. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Časy kvalitných paródií sú už za nami a divákovi tak neostáva nič iné, len si zmlsnúť na klasike. Nabitá zbraň síce nedosahuje údernosť Horúcich striel, ani príjemnú odviazanosť Bláznivej strely, neskĺzava však do trápnosti a súčasnú konkurenciu indexom zábavnosti poráža naozaj hravo. Nepochybne by obstála aj dnes. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • V úvodní scéně v obchodě lze na jednom z časopisů přečíst inzerát, kde hledají dinosaury pro jistou práci. (HellFire)
  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)
  • Film byl originálně zamýšlen jako celovečerní ztvárnění seriálu Sledge Hammer, policajt s.r.o., jelikož tvůrce seriálu Alan Spencer měl s produkční společností New Line smlouvu k produkci filmu. Spencer ale snahu vzdal v důsledku velmi špatných scénářů. (HellFire)

Reklama

Reklama