Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá dvojčata, Jane a Roxy, jsou si k nerozeznání podobná, ale jejich povahy jsou zcela odlišné. Jane je výtečná studentka, zdrženlivá a cílevědomá perfekcionistka, která má dokonale zorganizovaný život a tvrdě pracuje, aby se dostala na univerzitu. Roxy je divoká, svobodomyslná rebelka, která na školu kašle, užívá si života a hraje na bicí v rockové kapele. Přestože jedna nemá ráda druhou, jsou nuceny strávit společně celý den v New Yorku, a dokonce se musí jedna na druhou spolehnout. Zatímco Jane se sem vypraví na řečnické klání, jehož vítěz získá stipendium na Oxfordu, Roxy chce proniknout na natáčení videoklipu skupiny Simple Plan a podstrčit producentům demonahrávku vlastní kapely. Protože se však ulila ze školy, stíhá ji fanatický školní úředník Max Lomax. Navíc jsou dívky vyhozeny z vlaku, na nádraží se připletou k policejnímu zátahu a v jejich zavazadle skončí čip, nutný k výrobě pirátských kopií CD. Při tom všem se dívky stačí nejen pohádat, rozejít a zase smířit, ale také poznat kluky svých snů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Firebug 

všechny recenze uživatele

Tenhle skvost mi servíruje Student Agency pravidelně na cestě KV - Praha a zpět. Jsem jim za to docela vděčný, protože se tak mrknu i na filmy, které bych jinak určitě ignoroval. New Yourk Minute jsem po částech viděl asi natřikrát. V kuse je to nadlický výkon. Svojí cílovku si to ale najde a úplnej odpad to taky není.. ()

widla 

všechny recenze uživatele

No jak to říct....Olsenky opět nezklamaly. Další ze série trapných "komedií". Normálně bych se k tomuhle filmu nedostala, ale v autobuse vážně nebylo úniku!! Jediný dobrý na tomhle filmu (ano, přece jenom něco se našlo) bylo mini vystoupení Simple Plan, které nadevše miluju. Ale to je tak to jediné pozitivní v jinak otřesném filmu. ()

Reklama

kikuka

všechny recenze uživatele

vlastne som to ani príliš nesledovala, ale začínalo to dokonale..jedna sa sprchuje a do sprchy sa jej vplazí veeeľký had škrtič..potom sa stal ten osudný omyl - nezaškrtil ju..a potom dvojičky šli do NYC, zdvíhali "sebavedomie" nejakému mladíkovi, keď jedna po druhej v spomalenom zábere napodobňovali Hildu (pre mladších: prehadzovali si rozpustené vlasy), majúc na sebe jedna župan a druhá uterák..potom vypadli z okna alebo tak nejako..a potom tam bol nejaký koncert Blink 182..ale ten začiatok bol fakt skvelý..//Marius, tuším cestujeme tou istou "firmou" :-P..ja som to prekladala Úvodem do současní filosofie (nech žije Kant, Husserl a Bergson!!) ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Zkusit se má prý všechno. Pokusy o bungee jumping na virtuální gumě a snaha o přespání v kolejišti metra sice tvrdí opak, ale....já zkusil Olsenky a zjistil jsem, že se jedná o zážitek ze stejné kategorie. Čekal jsem sračky a dostalo se mi jich vrchovatě. Dobře mi tak. Jo, a SIMPLE PLAN jsou stejnej punk, jako TAKE THAT. ()

bouchy 

všechny recenze uživatele

Stejně jako - v době mého hodnocení - 1603 dalších tady na ČSFD, i já měl tu čest vidět Podzim v New Yorku ve Studentovi cestou z Prahy do Jihlavy (řekl bych, že to ani nikde jinde nevysílají) - a to už asi čtyřikrát. Po prvním zkouknutí to před odpadem nezachránil ani Jimův táta, ale s každým dalším zhlédnutím mě to znechucuje méně a méně a postupem času jsem si to dokonce i takovým zvrhlým způsobem oblíbil. A příště si to dám možná i se zvukem a bez novin :). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Mary-Kate Olsen (Roxy) se kvůli roli musela naučit řídit s manuální převodovkou. (mi-ib)
  • Členy Roxyiny hudební skupiny na konci filmu hrají členové opravdové skupiny jménem Wakefield. Roxy (Mary-Kate Olsen) hraje na bubny, takže bubeník Wakefieldu si zahrál alespoň producenta Roxyiny hudební skupiny. (mi-ib)
  • Jedná se o poslední společný filmový projekt sester Olsenových. (R´Hell)

Reklama

Reklama