Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dávnými lety v 17 století chce bohatý vlastník ovcí pan de Perrone, bratranec královny Francie Anny, zastavit spolupráci s kardinálem Mazarinem, služebníkem Vatikánu. A tak jsou jedné noci pan de Peronne a jeho rodina zavražděni. Ruce si krví potřísnil kapitánem KKK, kardinálův pobočník. Jediným přeživším je Blanche, dcera, která je také jediným svědkem celého zločinu. O patnáct let později už Mazarin vlastní srdce celé Francie, a z Blanche se stala vůdkyně gangu žijícího z krádeží a zlodějin. A to si pište, že na pomstu nezapomněla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Chceme natočiť film pre všetkých, ale najprv sa musíme ponaučiť z toho, ako piekli svoju tortu Psíček a Mačička. Aby sme náhodou nenatočili nechcene vtipný rádoby blockbusterový paskvil ( ktorým moderná francúzska kinematografia neraz o sebe dala vedieť - BELPHEGOR : FANTÓM LOUVRU, VIDOCQ, LARGO WINCH atď ). Toto je zatiaľ jeho najsvetlejší príklad ( v tom horšom zmysle slova ). ()

Tempest odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak strašného jsem v životě neviděl. Zaťal jsem zuby a vydržel se na tuhle hovadinu dívat až do konce, ale byl to boj. O tomto filmu se nedá říci nic pozitivního, snad mě jen překvapila účast francouzských hereckých hvězd (Depardieu, Rochefort, Bouquetová) v něčem takovém, ale u nich patrně jen šlo o peníze. ()

Reklama

malenfant odpad!

všechny recenze uživatele

To co se mi stalo s tímhle filmem se mi ještě nestalo!!! Půjčil jsem si to bez očekávání čehokoliv a poprvé to vypnul po patnácti minutách. Udělal jsem si jídlo s tím, že to dokoukám u oběda. Deset minut. To jen proto, že jsem se nechtěl zvedat od potravy. Nakonec jsem se rozhodl, že když už jsem za to vysolil nehorázné páďo, že si to pustím jako kulisu k luštění křížovek. Ale ta stupidita mě tak rušila, že jsem to po dalších deseti minutách musel vyndat a okamžitě běžet vrátit, neb bych to musel rozšlapat!!! ()

halogenka odpad!

všechny recenze uživatele

Ač nemám ve zvyku opouštět kino před koncem filmu, tato slátanina mě po čtvrt hodině donutila uchýlit se do bezpečí nedaleké hospody. Proč kardinál fetuje? Proč splácávají do jednoho filmu samuraje, divoký západ, Robina Hooda a mušketýry a obsadí do hlavní role úděsnou osobu s předkusem? Proč proč proč? ()

Delmondo odpad!

všechny recenze uživatele

Fujtajbl co tohle mělo jako znamenat? Nejdelších 90 minut mého života, doufám že mi ten ukradenej čas někdo vrátí. Když jsem Nahotě na prodej dal zcela vlastenecky a docela i zaslouženě buro, týhle píčovině musím fláknout odpad abych to alespoň trochu vyrovnal. Příběh úplně o hovně, v 17. století zlotřilej úchyláckej kardinál v podání Rocheforta (nevím kde se tam vzal) vyvraždí nějakou rodinu, z ní přežije jen malá holka Blanche ta se o mnoho let pozdějc rozhodne pomstít. Potom to nabere zcela nečekaný grády. Kardinál začne kšeftovat s drogama po kterejch mu pták může stát i tři tejdny, královna najde zalíbení v sado-maso praktikách, které zkouší na již zmíněným kardinálovi, její syn je infantilní nabuzlík co si rád hraje s děvkama, dále jsou tu přičmoudlej superagent, kovboj, Depardieu, Ku-klux-klan a celý je to řízlý westernem a podmáznutý naprosto úděsnou hudbou. Příšerný herecký kreace, zhovadilý kostýmy, debilní scénář a zřejmě i značně retardovaný štáb týhle kraviny vytváří jeden z nejhorších, ne-li úplně nejhorší film jaký jsem kdy viděl. Zničit to sedmi dýkami z Megída protože tohle je dílo satanovo! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama