Reklama

Reklama

Posedlost, láska a závist


Epizoda 1 (E01)

(epizoda)
Ukázka z filmu 2
Drama / Romantický / Mysteriózní / Thriller
Velká Británie, 2023, 33 min

Obsahy(1)

William s Ingrid se těší, že poznají Jayovu novou přítelkyni Annu. Ale ještě než dojde na oficiální představení, William a Anna se střetnou pohledem – a přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (3)

Ukázka z filmu 2

Recenze (4)

darkchipmunk 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně se jedná o remake filmu Posedlost (nedělala jsem si rešerše, mám jen nakoukáno) z roku 1992 s Jeremy Ironsem a Juliette Binoche v hlavních rolích. Jenže tam je vášeň mezi postavami ztvárněná s hloubkou, citem a uměleckou dovedností, které tahle telenovela nesahá ani po podvazkový pás. Chemie mezi hrdiny je až směšná, podobně jako jejich chování. Asi si i dovedu představit, jak někdo propadá kouzlu Richarda Armitage, akorát ne v tomhle trashi. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Určitou podivnou přitažlivost to má, ačkoliv na stranu druhou je to až školácky prkenné, jak Odstíny šedi. ()

Reklama

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předpokládám, že hlavní aktéři měli mezi sebou mít nějakou brutální vášeň a jiskření. Jen se to prostě nějak nepovedlo, je to nudné a blbé. A pohled na jakože vášnivý sex v sukni a nahou mužskou prdel docela vyděsil. Ještě, že se pipka šla hned osprchovat. Zkusím ještě díl jen z pouhé sebemrskačské zvědavosti, jestli to může být ještě hloupější. ()

Zlajdaa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, nerozumím. Chtěla jsem si pustit tento seriál a místo toho jsem omylem pustila Fatal Attraction (což mimochodem nebylo špatné). Tady tomu prostě nerozumím. Ok, chlap začne zahýbat své manželce. Nic nového, nerealistického. Ale do p*dele, žádná snaha se tomu bránit, když se jedná o přítelkyni jeho syna? Wtf. Ze strany té ženské to je od začátku jasná provokace, "What would you like me to drink?" Jako fakt? A mezi hlavními protagonisty není žádná očividná chemie, já jim to prostě nežeru. Dávám jednu * za nahého Armitage. ;D ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama