Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

wosho 

všechny recenze uživatele

V mých očích je to o trošičku podařenější oproti jedničce. Scénář první díl kopíruje minimálně, přidaní "kriminální" zápletka děj oživila a umístnění děje do Evropy též pomohlo (hlavně díky vtípkům ve stylu Amík v Evropě jsem se mnohokrát zasmál). Škoda jen, že i zde se nacházelo pár zbytečných nechutností-žena co má místo nosu penis kdykoliv kýchne, lítá z ní semeno je fakt humus. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasika, jaká se od Roba Schneidera dá očekávat. A proto t taky ničím závratným nepřekvapí. Kdyby se sestříhaly všechny ty dobrý fórky a ten zbytek se vynechal, tak by to byl sen. Nejlepší joke: Deuce vyhodil liliputána z okna do vody a místo aby to udělalo normální žbluňk, tak to udělalo mini blňk, chch. ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale formální stránka tohoto filmu nestojí za nic (režisér si patrně v průbehu natáčení odskakoval někam na pivko, protože většina scén jakoby vznikla náhodnou improvizací) a jeho humor je děsně přízemní a maximálně tupý. Aniž bych se stavěl do role nějakého intelktuála musím konstatovat, že jsem se nezasmál ani jednou, neboť polovinu džouků jsem oddtušil dopředu a ta druhá polovina byla jednoduše trapná. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale toto byla fakt hrozná komedie.To co bylo na prvním dílu vtipné tak tady bylo hodně trapné a vesměs hodně nechutné(asi nejhorší byl tanec s ženskou,která má místo nosu penis).Děj byl taky úplně o ničem a celé to bylo takové divné.Ale rozhodně to nebylo zábavné.Režie se navíc ujal někdo kdo má příjmení stejné jako hlavní hrdina a tak to asi mělo působit jako nějáké kouzlo nebo co,ale spíš byl právě pro své příjmení vytažen z davu,protože jsem o něm v životě neslyšel a toto byl jeho první film.No doufám,že se nerozhodne natočit třetí díl to už by snad byl úplný konec.2* za občasné pousmání ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

No prečo nie. Ono to vôbec nie je také zlé. Humor, ktorý je plný fekalít a prvoplánových vtípkov, no aspoň sa na nič nehrá a od začiatku dokonca zostáva stupiditou, pri ktorej sa dá náramne pobaviť, teda keď odložím všetku racionalitu. Oproti jednotke tej zábavy bolo čo sa týka frekvencie omnoho viac aj keď najmä pri scéne s hranolkami a zmutovaným potomkom černobyľskej havárie sa mi dvíhal žalúdok. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)

Reklama

Reklama