Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

lamps 

všechny recenze uživatele

I přes přítomnost krásné Lopez se bohužel nedá mluvit ani o oddechové, ničím urážející guilty pleasure. Tohle je spíše uječená a ve své naivitě nesympatická guilty stupid comedy, kterou kromě několika úsměvných momentů zdobí opravdu jen přirozená krása hlavní herečky. Nemluvě pak o její vtipné snaze o seriózní herectví... 45% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Viděno ve Student Agency cestou do Brna... Začátek mě příjemně překvapil, šlapalo to, mělo to fóry a moc se mi to líbilo. Ale pak už asi autoři nevěděli, co dál, tak tam narvali spoustu blbostí a zhruba od půlky je to úplně jiný film o něčem úplně jiném, a až závěr dá na chvíli vzpomenout dobrého začátku. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Priemerná americká oddychovka, ktorá pobaví hlavne jednoduchého a nenáročného diváka. Netreba čakať veľa, iba trocha relaxu, ktorý ale v tomto prípade každý neznesie. Pre mňa je to tak na jedno pozretie. Nič zvláštne, Lopezová v plnej paráde a jej svokra Jane Fonda, ktorá hrala poriadnu mrchu celkom pobavila. Trocha kŕčovitý , ale predsa priemer. 52% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

musím dát aspoň slabší 3 hvědičky, i když je to tak ztřeštěná a blbá komedie. V televizi to bylo asi to nejlepší a docela jsem se bavil. Hlavně ta tchýně byla opravdu monstrum, ale Jane Fondová ji dobře zahrála. Prostě popkornová úchylná zábava, když už opravdu nic lepšího není. Hlavně že to nebylo sprosté. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec se Příšerná tchyně dala shlédnout. Byť jde o průměrný snímek, jejíž zápletku tvoří pouze souboj tchyně a nastávající snachy. Některé fóry mě rozesmály, některé ne a některé byly docela trapné. Celkově jde o oddechovku, která zaujme hlavně milovníky nenáročných komedií. Jennifer Lopez je jako herečka nepřesvědčivá, ale roztomilá, Jane Fonda přehrává, což se ovšem v komedii tohoto typu dá snést, a Micheal Vartan působí tak jak má - jako sympaťák. Dvě a půl hvězdy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • O scénář filmu se v roce 2002 strhl boj, který vyhrálo studio New Line se sumou 1,3 milionu. (imro)
  • Pro Jane Fonda to byl první film po 15 letech herecké přestávky od filmu Stanley a Iris (r. Martin Ritt). (imro)
  • Jane Fonda prohlásila, že svou postavu modelovala podle svého bývalého manžela Teda Turnera. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama