Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Úchylné, chvílemi vtipné. Řemeslně zvládnuté. Americky zábavné. Ach jo. Jak tohle hodnotit. Dvě a půl mimihvězdy a co víc? Docela nechápu, že roli v téhle ptákovině mohla vzít Emma Thompson. No, je to taková hejlywoodská legrace. Nakonec to tedy se sebezapřením zaokrouhlím nahoru, za tu scénku s mimiarním... Až mráz mi přeběh po zádech... ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Arnold udělal několik pokusů o komedii a kromě výborných Pravdivých lží mu to moc nevycházelo. Tenhle film není jeho nejhorším počinem (pamatujte na Herkula v New Yorku), ale je dost příšerné dívat se na vašeho akčního oblíbence, jak se tu prochází v paruce a růžových teplákách a hraje si na ženskou. Myslím, že slovo ÚLET je pro tenhle film hodně slabým výrazem ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Začalo to filmem Dvojčata, kde se DeVito a Schwarzenegger také potkali, a pokračovalo třeba Policajtem ze školky. A co třeba Rolničky, kam se podíváš. Arnold si zkrátka chtěl ze sebe dělat legraci a jemu samotnému to šlo celkem obstojně. Junior je sice už opravdu velmi bláznivý nápad, ale když si vezmu celý kontext, pak to vtipné je. Alex prožívá totéž co ženy a to doslovně. A vlastně jen to nejhlavnější si vyzkoušet nemohl - porod samotný. Je třeba brát v potaz, že bláznivé komedie jsou zkrátka doménou Ivana Reitmana. Navíc zde slavný svalovec hraje úplně jinou roli, než na jaké jsme u něj zvyklí. Je to hodný člověk, plachý, nesmělý. Ve Dvojčatech hrál zase velkého dobráka a naivku. Neříkám, že je to bůhvíjaká komedie, ale zasmál jsem se. Dr. Arbogast navíc správně podotýká, že si ženy mnohokrát v minulosti stěžovaly na to, že by si muž zasloužil vyzkoušet vše, co žena v těhotenství prožívá. A když to zkusí, vyčítají vědcům, že i tu poslední věc patřící čistě ženám jim chceme vzít. Ne, že bych po tom toužil, ale někteří muži by si skutečně zasloužili projít celým těhotenstvím a především bolestí porodu. A možná se i stát na pár měsíců ženou. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Na Juniora se vždycky ráda kouknu, už jen pro tu scénu, kdy se Árnýmu zdá sen o tom, že mu sličná sestřička nese jeho dítě a v náručí se mu rozkřičí jeho malá napodobenina - nikdy se neubráním smíchu. A vidět ho jako ženu? Tedy bývalou německou atletku, kterou kdysi v mládí pumpovali steroidama? Paráda! :D ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Mám citlivé bradavky. Před pár dny zemřel Ivan Reitman. Když chci v rozhovoru s někým podtrhnout, jak nedostatečné mám filmové vzdělání, zmíním, že jsem nikdy neviděl Krotitele duchů. Je to pravda. Některé Reitmanovy filmy z devadesátých let jsem ale viděl mnohokrát. Junior je víc než co jiného dokument vlivu, jaký Reitman ve filmovém byznysu měl. Dokázat prosadit projekt, v němž největší akční hrdina všech dob (ostatní pánové a dámy prominou), odnosí dítě a absolvuje porod, znamená, že vás berou vážně. Samotná odvaha realizovat tak šílený nápad zasluhuje uznání. Některé scény (dechové porodní cvičení),  jsou v mé osobní kartotéce stejné milníky svérázného 'talentu' Arnolda Schwarzeneggera jako hasta la vista, baby. Junior je ve výsledku docela dobrá rom-com s rolemi naruby (matka Schwarzenegger, otcovská figura - Danny DeVito, nerd - Emma Thompsonn), ale to už dnes vlastně ani není komediální téma. Moje tělo, moje volba! ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech San Francisco a Berkeley. (Terva)
  • Tržby ze severoamerických kin čininily 36,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 108,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama