Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Tellis (Jason Patric) - policista z oddělení narkotik má za sebou neúspěšnou akci proti drogové mafii. Po ní je přidělen k bývalému kolegovi zavražděného policisty, poručíku Henrymu Oakovi (Ray Liotta) a oba se vydávají zpět do temných hlubin podsvětí. Tam ale Nick brzy zjišťuje, že zdánlivě jednoduchý případ brutální vraždy Oakova kolegy je mnohem složitější... Jeho nový parťák o ní možná ví víc, než hodlá prozradit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SEREŠ SE DO NĚČEHO, CO NEMÁŠ ŠANCI POCHOPIT....“ /// Mrtvej polda, vyšetřovací komise ve slepý uličce – což znamená možnost pro Nicka. Jenže život mrtvýho kluka z protidrogovýho byl dost komplikovanej. Ve vzduchu visí sviňárny a prdele černochů by měli poznat středověk, zvlášť když jeho parťák je nevyrovnanej frajer, dělající věci, který by polda dělat neměl. Jenže je to nuda! Povídačky starýho zbrojnoše, co si myslí jeho žena.... Jason Patrick zase nemá tolik charisma, aby utáhl ukecanej film (stejně jako R.Liota s pupkem). A tak mu mrdá ze čtení papírů místo z akce, která se omezuje na výslechy v terénu. Mezi těma tunama keců se to sere (to pozná i nepolicajt...), ale je to furt NUDA. Jo a co doma? Taky na piču! Takže taky NUDA. A chce se mi (asi po dvacátý) spát (ty vole, to snad nikdy nedokoukám...). Povídka vo mrtvým policajtovi, pak vo druhým a vlastně i vo třetím. Film vo pičovině. A přitom bych řekl, že to není zase tak špatná filmařina. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám zajímavej film, u kterýho se dá chrupnout. 2.) Thx za titule ,,Fenri69“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to tmavo štruktúrovaný, silne napínavý žánrový kúsok. ,,Narkotiká" je skvelý, silný a tragický policajný príbeh. Skvelý scenár podporený nervóznou kamerou, hlbokými dramatickými situáciami a skvelými hereckými výkonmi. Fanúšikovia policajných filmov s hlbokým a dramatickým obsahom určite tento film ocenia a užijú si túto násilnú a tragickú zápletku. 7/10 ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Carnahanova réžia sa mi páči. Rád sa hrá s filtrami, používa zaujímavý pohľad kamery, odvážne, dobre zostrihané prestrihy a čo je dôležitejšie, vie priblížiť stupeň reálnosti v prostredí, v ktorom to divák veľmi ocení na maximum. K dobrému dojmu prispievajú aj herci. Liotta je klasik a Patric ho podľa mňa aj preskočil. Podarilo sa k tomu postavy a vzťahy aj primerane zdramatizovať a finálna rozlúšťovačka, v ktorej nie je nič jasné až do konca samého ešte zdvihla spokojnosť. 80%. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

A zase ti policajti, co se při svém boji se zločinem, konkrétně s feťáckým podsvětím, dostanou na zcestí a potvrzují tak Nietzscheho filozofickou průpovídku o vejrání do propasti. Hlavní potíží pro mě ovšem nebyla ojetost scénáře - ono je asi vážně těžké přijít s něčím neotřelým... ne, nejvíce mě krkalo, že na mě postavy dostatečně nepůsobily, měla jsem zkrátka těžce v paži, jak hrdinové dopadnou. Asi problém na mojí straně přijímače - farellovitý Jason Patric a dokonce i Ray Liotta zahráli moc dobře. Zrovna tak nemůžu nic vytknout správně ponuré a špinavé atmosféře filmu. Kopnout by se dalo do hrátek s kamerou - snažilo se to o modernost dělením obrazu na 2,3,4 části, nechybí různé filtry, rozostřování a z akčních "běhacích" pasáží jsem div nedostala epileptický záchvat - já prostě "myluju" roztřepané, rozlítané pseudozáběry. Vůbec ne špatné krimi drama, ale nevtáhlo mě to, sorry. A koukám, že při "en-ten-týky-dva-špalíky" zase bylo rozhodnuto o oblíbené nálepce "mysteriózní", ach jo... 61% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Neviem, či som čakal niečo iné, alebo niečo viac. Nakoniec ma Narc celkom potešili a v zásade uspokojili. Chýba im ale niečo, vďaka čomu sa nestali kultovkou a ani neboli úspešné. Inak je mi záhadou, prečo sa tak charizmatický herec, ako Ray Liotta nestal veľkou hviezdou, podobne ako napríklad James Woods. Ale možno je lepšie ho vidieť v kvalitných úlohách v menších filmoch, snažiacich sa niečo povedať, ako v trikových blokbasteroch. Za najväčší klad považujem ambivalentnejšie prekreslenie postáv a ich motivácií, preto nepovažujem Narc za buď lepšiu alebo horšiu verziu Training day. Sú o niečom inom. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Slovo "fuck" a jeho odvozené tvary zazní ve filmu 298krát. (oje)
  • Snímek byl natočen během 28 dní. (oje)

Reklama

Reklama