Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Další akční blbost s Chanem. Sice moc hrát neumí, ale byl by z něj dobrej situační komik. To by ale nesměl hrát v každé akční trapárně s céčkovým scénářem. Sice má i dost filmů s hodnocením nad 80 %, ale asi je bláhové doufat, že by na ně někdy mohla Nova, která jeho nejhorší snímky ráda vysílá, zakoupit vysílací práva. ()

Švédy 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli to měla být komedie nebo ne, jako by se Chan nemohl rozhodnout. Ze začátku se snaží o vtipy a v průběhu filmu se zase snaží o vážnost. To působí velmi podivně. Nejhorší asi je že se mi nelíbila ani akční scény a to už je co říct. Při výbuchu elektrárny sem se musel smát těm nepovedeným trikům no a ten konec (plán "B") mě taky dostal. ()

Reklama

svist10 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Mstitel beze jména je moje nejoblíbenější Chanovka. Kromě toho, že snad jako jediná má pořádný příběh, dává také prostor aspoň pro náznaky herectví. A je vidět, že když se chce i tohle Jackie zvládne. Jediné, co tak trochu kazí dojem, jsou nepříliš povedené CG efekty, ale na nich tenhle film nestojí. Má totiž v rukávu ještě jedno eso, a tím je Souboj jednoho na dva na střeše rotterdammského věžáku. Kdykoli odpřísáhnu, že právě tahle bitka je nejlepší kung-fu nářez, jaký jsem kdy viděl. Je nejen choreograficky skvělá, ale i perfektně provedená. Za zmínku ale stojí i dřeváková kopaná a střeštěná automobilová honička. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +velmi slušná akce, má to spád, Jackie Chan, některé parádičky, a dvě zajímavé herečky -delší stopáž, a párkrát se tvůrci sekli(Jackie zhodí brašnu ze střechy (má v ní uložený disk), přitom hlavní padouch říká"přineste mi tu brašnu" aniž by měl vůbec možnost cokoliv vidět nebo tušit kam Jackie disk schoval)/// Je faktem, že někdy mě Chanovi kreace a ekapády dost nudí. Možná hlavně proto, že to byvá posté to samé. Ovšem pokud má film svižnou réžiji a nápaditý scénář, tak vás i jackie začně bavil. Film místy připomínal Agenta bez minulosti, což při faktu, že tento film vznikl o pár let dříve, dělá z tohoto dílka zajímavou podívanou. Snad jen o hodně více bláznivou. Ale to není až tak na škodu, u Mstitele beze jména se díky tomu občas i zasmějete./// Celkem 76%/// ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých oblíbených Chanovek (běžela často v TV), a jedna z lepších v Jackieho  pozdější filmografii. Děj se točí kolem meteoritu ze kterého lze získat obrovské množství energie. Ale to není vůbec důležité. Podstatné je, že Jakckie byl součástí týmu, který ho měl ukrást, ale po zradě jedno člena týmu je jediný kdo přežil, ale ztratil paměť. Chvíli žije u domorodého kmene v Jižní Africe, a až díky japonské rallye závodnici se dostane zpět do civilizace, kde po něm jdou ti co ho zradili a také tajné služby. Who am I má výborné akční scény. Ať už je to bitka v Holandsku s dřeváky, nebo finále na střeše budovy, kde si ho chtějí podat dva pohůnci a na to je potěšení se koukat. Plus je tady finální stunt, kdy Jackie sklouzává po šikmém boku budovy. Dobrá šílenost. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • V roce 1999 vyhrál Jackie Chan cenu Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Rominator)
  • Během automobilové honičky se trojice hlavních hrdinů ve svém bílém Mitsubishi Lancer Evo IV dlouhou dobu smýká levým bokem převrženého auta po silnici. O několik minut později ale auto stojí během jejich rozhovoru v pozadí zcela nepoškozené. (Stejšn)
  • Existují dvě verze snímku, a to americká 107minutová a honkongská 120minutová. (Rominator)

Reklama

Reklama