Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef odhalí vraha prostitutky Evy, ale jeho obvinění se komplikuje. Josefovo pátrání na vlastní pěst dostává do problémů i ty, kteří mu pomáhali. Podaří se mu nakonec dosáhnout toho, aby spravedlnost zvítězila? (Česká televize)

Recenze (16)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi vadí stejní herci v kriminálkách,  které se vysílají souběžně. Pavla Beretová (Stíny v mlze), Martin Hofmann (Odznak Vysočina). Nevěrohodné chování hlavního hrdiny. Etzler se na tu roli hodil - protivnej chlap. Maštalír rovněž - dobrý herec, má charisma. Hudba stále krásná, ale zbytečně hlasitá. Asi jsem od Bebjaka čekala víc. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr mi připomněl americký film Přísaha - zarputilý policista, zoufalí rodiče a v závěru jen otazníky. Seriál dobře vygradoval, ale nepůsobil věrohodně. Člověk s tak jasně definovanou potřebou najít vraha se zastaví před malostí své šéfky? Hlavní hrdina, kterému už v kariéře o moc nešlo, mohl vraha konfrontovat přímo. Sedělo by to na něj. Ale ne, on přijme názorovou linii své nadřízené a alibisticky si myje ruce. Ne, psychologicky nevěrohodné. I tak chválím Maštalíra. Zajímalo by mě, jak viděl přerod své postavy on. Výborná byla i Stivínová a Etzler. Hudby, která mě v první epizodě zaujala, zde bylo moc. Až mě rušila. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až do výbušné akce to vypadalo hodně fajn, s opět slušnou atmosférou a technickým zpracováním noční akce. Pak se to však najednou překlopilo do úplně jiného seriálu a závěrem (naprosto nelogickým a nereálným) to tvůrci shodili dolu, což je škoda, zvláště po druhém díle. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama