Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý Edgar dostane nápad na novou loutku do pořadu Čauky, ráno. Tátu Vincenta pro něj ale nestihne získat, protože se po cestě do školy ztratí. (Netflix)

Recenze (2)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Šikovný úvod, který nám po zmizení 10letého Edgara ukazuje vyšetřování a odkrývá desítky cestiček, kam se může děj teoreticky ubírat, z nichž všechny jsou zatím dostatečně mysteriozní, napínavé a zábavné zároveň. Cítím z toho (za mě jeden z nejlepších seriálů) Safe, který byl pro své cliffhangery na konci každého dílu dost slavný, a tady to zatím vypadá podobně. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli jste měli někdy jen na chvilku pocit, že se dá utéct přes charismatem Benedicta Cumberbatche... Jestli jste měli někdy jen na chvilku pochybnost nad hereckými schopnostmi Benedicta Cumberbatche ... tak tady se toho nedočkáte. Možná má tento počin, hluchá místa, nebo je silně emočně přepjatý, ale herecky nedává prostor na pochyby. Gabi Hoffmann je neuvěřitelná a značně potrhuje nevýslovnou hereckou extra třídu. Happy z Netflixu bude dost možná ve výsledku měkkobolná mělká šitka, který svůj nárámně nápadný dobový vizuál máchá v sebráných nejvíc klišé z žánru, ale nevím proč je mi to docela jedno. Pilot za mě má dost na to abych mohl dát pět a nestydět se za to. ()

Reklama

Reklama