Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na nepřetržitou akci a napětí! Sylvester Stallone se v závodě s časem snaží vyvést na povrch skupinu cestujících, kteří uvízli ve zříceném tunelu 100 stop pod řekou Hudson, ve filmu Roba Cohena Denní světlo. Když výbuch uzavře tunel, musí se přeživší vypořádat s toxickými výpary, požáry a hrozícím kolapsem celé konstrukce. Jejich jediná naděje je v rukou Kita Latury (Stallone), bývalého šéfa lékařské pohotovosti, pronásledovaného vlastní tragickou minulostí. Stěny se postupně bortí a tunel se plní vodou a Latura je nucen dát v sázku svůj vlastní život, aby zachránil ostatní a zabránil katastrofě přerůst v ještě větší pohromu. V napínavém dobrodružství dále hraje Amy Brenneman. Z působivých zvláštních efektů a nervy drásající naléhavosti snímku Denní světlo se vám bude tajit dech od začátku až do konce. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No neni to tak spatny, i kdyz Stallone natocil spoustu lepsich filmu. Pribeh nijak originalni, ale odehrava se v docela zajimavym prostredi takze to celkem jeste de. Herci moc nehrajou, Sly taky ne, ale prislo mi, ze se do ty role docela hodil, takze to bylo fuk, ze moc nehral. Nejaky "dramaticky" momenty si ale tvurci mohli odpustit, protoze se tam furt stavali podobny situace. Ke konci me to uz moc nebavilo a ani to nebylo napinavy, ale presto to neni tak strasnej film jak to podle komentaru vypada. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Videl som to možno aj dvakrát pred mnohými rokmi, ale nepamätal som si skoro nič. Sklamanie z nedomyslenosti a nereálnosti. Spoiler: Na čo by niekto dával digitálne odpočítavacie tabule medzi ventilátory kde nie je prístup a nikto si ich nemôže pozrieť?? Pred zotmením sa stane nešťastie a kyslík majú maximálne na tri hodiny a za denného svetla po noci sa dostanú von?? A to nebolo z ďaleka všetko. Herci tomu tiež moc nedali až na výnimky a chovanie miestami od veci. Slabúčke 3* z odretými ušami. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90% - když se na to dívám po letech, stále mě tato pecka baví. Takže, i když to nedělám často, zvyšuji na plný počet hvězdic a zdejší, průměrné hodnocení mě nechává chladným). Dost dobrý katastrofický film. Divím se tak nízkému hodnocení. Role obyčejného bývalého záchranáře padla Stallonovi dokonale. Příběh je jednoduchý, to ale nevadí, napětí tu máme od začátku do konce. Hodně se mi líbila hudba, která k tomuto žánru padla skvěle. Některé scény a také konec dojemné. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na scénáři bylo vidět, že objednávka byla taková, aby to nemělo pod hodinu a půl, na což bylo tohle téma přesně dělané. Z toho pak vylezlo nastavování stopáže, které má málokdy pozitivní účinek. Naštěstí například od Útěk z vězení byly nadbytečné minuty ještě lehce stravitelné a dobrý pocit ze zajímavého filmu zůstal. 75% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Čakala som málo, dostala ešte menej. Príšerne predvídateľná a patetická katastrofická kaša. Scenár je celý postavený na najlacnejších dojákových trikoch typu: (***here be spoilers***) nafúkaný macher to schytá prvý, geniálneho, nešťastne a nespravodlivo vyhodeného záchranára nikto nepočúva, ten za cenu vlastného života zachráni ešte aj psa a ku všetkým je milý ako Matka Tereza, jedno smrteľné nebezpečenstvo strieda druhé a ON má vždy riešenie...a tak ďalej. A ešte k tej bande hysterických amíkov: viem, že na jednej strane je to len hlúpy scenár a na druhej sa ľudia v kritických situáciách správajú všelijako, ale poviem vám, keby som sa tam s nimi mala ocitnúť, radšej si "to hodím" hneď na začiatku a ušetrím si ďalšie utrpenie. Toto všetko spolu rovná sa film ušitý Stallonemu na mieru. Asi sa pri nakrúcaní veľmi vytešoval, horšie sú na tom diváci :-) A Amy Brenneman bola tiež hrozná... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Sylvester Stallone pred premiérou ohlásil, že toto je jeho posledný akčný film, pretože sa cíti byť na daný žáner už príliš starý. Nakoniec si to rozmyslel a k akčným filmom sa vrátil. (m.a.t.o.)
  • Pes Cooper patrí do rasy weimarský stavač. (Lukoh)
  • Všetky scény odohrávajúce sa v tuneli boli natáčané v štúdiách Cinecitta v Ríme. Tunel postavený pre potreby filmu bol dlhý viac ako 500 metrov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama