Reklama

Reklama

Bubba Ho-tep

Trailer

Obsahy(1)

Elvis žije. Tedy jestli se tomu tak dá říkat. Spíše jen přežívá s podivným výrůstkem na penisu v domově důchodců. Zde právě začíná obcházet egyptská mumie, která ze staroušků vysává jejich duše. Sebere Elvis ve starém těla dost sil na to, aby mohl s pomocí svého přítele Jacka, který si myslí, že je exprezident Kennedy, zastavit běsnící mumii? (Vitason)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bruce je pán. Málokto má charizmu ako on. A práve on ( ako už neraz ) toho dosť zachraňuje. Pretože od takejto flákoty, som čakal okrem skvelých hlášok ( ktorých sa tu dočkáme ), aj poriadnu porciu gore od KNB EFX ( ktorých sa tu ale nedočkáme ). Škoda, pretože námet si to vyžadoval a vlastne aj prítomnosť Campbella tomu sprvoti nejak nasvedčovala. Malé dostaveníčko na poli splatter hororu som nedostal, ale plakať tak isto nebudem. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Never fuck with The King! Elvis Presley byla skvělá role pro Bruce Campbella a jeho boj s Bubbou Ho-tepem byl zajisté velmi originální. Těžko říct, kde by tenhle film bez Bruce byl, ale není jen jeho zásluhou, že je tenhle snímek dobrý. Je zde taky zajímavá režie a scénář Dona Coscarelliho. I přítomnost Ossieho Davise jako exprezidenta Kennedyho je příjemná. Poslední plus patří vzhledu mumie, který je opravdu povedený. No, nakonec se ze zdánlivě céčkového snímku (nazval bych ho Elvis vs The Mummy) vyklubala oddychová hororová komedie. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bruce Campbell je prostě mistr nadhledu, role přestárlého Elvise se zhostil úplně geniálně a stal se z něj fakt hláškující automat. Celej tenhle film je nehorázně hustej. Dost se divim, že něco tak ujetýho vůbec mohlo vzniknout, ale je to jedině dobře. Celé to navíc provází hudební doprovod, který je opravdu hodně do pohody. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ho - tep = Příbuzný či potomek sedmnácti egyptských dynastií 3100 - 1550 před Kristem, nebo rodné příjmení egyptského faraóna. Bubba = Muž z jihu spojených států, Dobrák, Buran nebo vidlák. Jsem opravdu vzhůru, nebo se mi zdá, že jsem vzhůru? Pro co stojí za to žít, krom jídla, sraní a sexu? Nakonec, záleží vůbec na něčem? To vše projde hlavou Elvise Presleyho během několika minut filmu. Šestinohý šváb jako ty by měl vědět...nikdy, nikdy neser Krále!!!! Použití hieroglyfů jako graffiti, je úchvatné. Faraón žere oslí bobky a Kleopatra je šereda. Chci říct, kdo by uvěřil dvojici cvoků jako je Elvis a Jack Kennedy (černoch co tvrdí, že byl president USA), kteří tvrdí, že jim kamaráda sežrala mumie v kovbojských kalhotách. Kdo, když ne my, kdy, když ne teď!!!! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak předně je potřeba říct, že Bubba je mnohem víc komedií než hororem, a to komedií dost nevyváženou (po jejím skončení určitě nebudete překypovat veselím). V první půli se dočkáme spíš infantilních vtípků, kdežto druhá se zas nese na vlně výrazové komiky a jemně smutného humoru, celkové vyznění filmu jde naštěstí ve šlépějích právě té druhé poloviny. Bruce Campbell je samozřejmě jako vždy vynikající, stejně tak bych pochválil bláznivý námět, ale nemůžu se zbavit dojmu, že se z něj dalo vytřískat mnohem víc (buďto to naplno rozjet, anebo se vyvarovat vtípků o hnisajícím výrůstku na Elvisově mužství apod). Víc než tři hvězdy dneska nedám (to je tak, když člověk čeká bláznivou hororovou komedii a místo toho se dočká pomalu plynoucího filmu s až filozofickým přesahem), ale časem hodnocení možná změním. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Před tím, než Campbell kývl na roli Elvise, měl jen jedinou otázku na režiséra: "A hodláš ukázat ten penis?" (pokud uvidíte film, pochopíte o čem je řeč) (Elisebah)
  • Film se točil v opuštěné nemocnici pro veterány poblíž Los Angeles. (BoredSeal)

Související novinky

Mé jméno je pořád Bruce

Mé jméno je pořád Bruce

20.01.2010

Dobrá zpráva pro fanoušky Bruce „Swallow This!“ Campbella. Vrátí se a bude válčit s dalším hororovým monstrem, tentokrát mnohem klasičtějším. Ano, malá kultovka My Name is Bruce, která alespoň zlehka… (více)

Lucas vs Elvis

Lucas vs Elvis

12.08.2008

Není to ani týden, co George Lucas začal mluvit o pátém dobrodružství Indiana Jonese, a už teď si chystá náhradní program, kdyby mu to nevyšlo. Slavného archeologa ale úplně opustit nehodlá. Shia… (více)

Reklama

Reklama