Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Angelina ma snad vsechno, Sexappeal ze byste s nim mohli denne doplnovat regaly v Tescu. Krasu, kterou kdyby videl DaVinci, odhodil by stetec a sel by delat radeji ridice autobusu do Dolniho Vrabčova. A navic v tomto snimku dokazala, ze umi i hrat. Co se tyce pribehu Gii Marii Curangi, takovych pribehu zname mnoho a jeste vic jich bylo zfilmovano a bohuzel i jeste bude. Ucebnicovy zivotni pribeh hloupe selske devecky, kterak k penezum prisla, avsak neunesla tu tihu slavy, penez a prace az jeji zivotni krivka nabyvala na sestupne tendenci. Ach ty zivote!!!! Spousta veci se mu prisuzuje, ale jsou to spise alibisticke kecy. Velevazeny soude to ja ne - to zivot!!!!!!!! Zivot je kruty a donutil me brat drogy, vykaslat se na kamarady. Ach jak smutne, velice smutne. ()

petero 

všechny recenze uživatele

GIA je typickým životopisným príbehom modelky jej závratnej ale krátkej dráhy, ktorú samozrejme ukončili drogy všetkého možného druhu a to tak, že sa nakazila vírusom HIV čo je jediné zaujímavé, že to v tej dobe nebolo bežné a ako sa k tomu stavala jej rodina, doktori v oblekoch a ako sa prišla rozlúčiť so svojou priateľkou, to bolo jedine pôsobivé. ()

Reklama

Helixus 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené vyprávění o dramatickém životním příběhu modelky-rebelky...Celkem decentní, obyčejné zpracování neurazí, spíš naopak...Celý film stojí na perfektním hereckém výkonu hlavní herečky a neobyčejném pravdivém příběhu ženy s krásnou tváří a duší dítěte ve velkém světě show-businessu...Angelinu jsem takhle hrát ještě neviděl, opravdu velmi dobrý výkon a hlavně jí to neskutečně sluší, za což musím přidat i tu pátou hvězdičku :) ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

příběh něžné i proradné, kruté i bezradné giy.. příběh o jedinečnosti, o cestách nahoru, vrcholech i pádech do propastí, které jsou bezedné a tudíž odrazit zpátky se nedá.. gia byla krásná a jedinečná.. milovala se stejnou intenzitou jako fetovala, vše naplno, bez mezí a mantinelů.. happyend se nekoná, tohle je život.. angelina jolie v roli supermodelky, které ležel celý svět u nohou, jenže to nebylo to, co ona potřebovala a co si přála.. ps: pseudodokument? citové vydírání? hehe.. občas je dobré vidět dál než jen na špičku svého nosu.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o "celebrite", ktorej prínosom tomuto svetu bolo vystavovanie peknej tváre vyšperkovanou bezuzdnou nahotou, lesbicko- homosexuálne orgie a keď už ani to nestačilo tak bolo nutné vyskúšať všetky omámne látky a drogy, aké boli len dostupné. Klasický životný príbeh každej modelky, rozumej lacnému kusu mäsa v pozlátku noblesy. Len s tým, že táto krásavica stihla dostať aj špeciálnu chorobu ako čerešničku na torte. Krásny príklad pre ďalšie mladé následovníčky. Či Angelina naozaj hrala, o tom by som veľmi pochyboval. Hrala asi tak ako Charlie Sheen v Dva a pol chlapa. Z veľkej časti seba, aspoň čo sa jej mladosti týka. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)
  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)
  • Film získal kromě dalších prestižních cen i dva prestižní Zlaté Glóby. (Elisebah)

Reklama

Reklama