Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (258)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Oceňuju tři věci: hudbu, kočku jako tlumič a fakt, že si Boll dokázal udělat legraci sám ze sebe. Jinak je to jeho typické dílo, ve kterém svou zmatenou režií zanechal jemu tak vlastní bordel. Uznávám, vymyšlené to měl dobře, ale ta nekorektnost je dost laciná a první půlka natolik zbrklá, až jsem musel ovladač hodit pryč, abych to neposunoval dopředu či úplně nevypnul. Docela to zachraňuje závěrečná půlhodina, která je takovým koncentrátem absurdity a absolutních ‚wtf momentů‘, až budete uvažovat nad tím, jestli to náhodou není schválně. Korunuje to závěr, který už je prostě z jiné dimenze diváckých zážitků. Ale nutno uznat, že je to zábavné. Nakonec slušné dvě hvězdy, možná taky za to, že Zack Ward je absolutní sympaťák a hraje stylem, že moc sakra dobře ví, o co běží. Dost dobře možná jako jediný na place. :) ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Epicky parodizující sračka. Scéna s ustřelením režisérových kulí z mého pohledu patří mezi ty nejvtipnější momenty žánru, neboť krásně evokuje Bollův smysl pro zesměšnění i sebe sama a jeho názor na blockbustery Michael Bay, největšího egocentrika v akčních velkofilmech západní kinematografie. Kočka s pistolí v zadku budiž krásným odkazem na předlohu. ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tohle je první film Uweho Bolla, jaký jsem kdy viděl, a nebylo to tak hrozné, jak jsem čekal. Je to hezky politicky nekorektní, občas i vtipné, a sám velký Uwe ve svém cameu ukázal, že si umí udělat legraci i ze sebe. Flim mi místy připomínal dokonce..Pink Flamingos!:) Tak, a teď k těm podstatnějším a záporným věcem. Uwe skutečně neumí vůbec režírovat, film nemá žádný pořádný děj, a je to jen pásmo více či (častěji) méně vtipných scének. Stejnojmenou hru jsem sice nehrál, ale film toho s ní taky asi moc společného nemá... Uwe Caesar! ()

fallangell 

všechny recenze uživatele

Kdokoliv se zde v komentarich ohani tim jak je tento film o nicem, ocividne nevidel jediny Uweho film. Jeho filmy vzdy byly o nicem, tentokrat ale konecne pochopil co mu jde nejlip, a to parodovat, nejlepe i sam sebe. Kaslu na to jestli to bylo necim nekorektni, dnesni doba neni korektni vubec v nicem. Zkratka u tohodle, se proste clovek jen bavi nad banalitou vseho co mu je predkladano. A to naramne. ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Je fajn, že Boll pochopil, že když už musí Postal adaptovat, tak v silně satirickém duchu. Průšvih ale je, že se snaží zesměšnit všechno, točit krvavou akci a ještě pomrkávat na hráče. Zapomíná přitom, že to zvrácené kouzlo herní předlohy bylo ve volnosti. V rozhodování, zda si poklidně dojdu za zadaným úkolem nebo nasadím kočku na brokovnici a občasné podružné strefování se do Američanů jenom podpořilo atmosféru. Ale tady je právě tohle nenápadné pošťuchování dovedeno do extrému a tím pádem ztratí veškerou zábavnost, nemluvě o Bollově zdánlivě sympatickém, ale ve skutečnosti až trapně samolibém zviditelňování sama sebe. Jediným pořádným plusem je tak Sammy Bin Ládin a to je málo. Některé věci zkrátka pro film určeny nebyly. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Vince Desiderio, ktorý pracoval aj na scenári, chcel pôvodne omnoho temnejší príbeh. Uwe Boll to však odmietol s tým, že radšej by chcel film poňať ako čiernu komédiu. (Jakub225)
  • Po deseti letech první film, ke kterému si Uwe Boll napsal kompletně scénář. (Petr23)
  • Podle Uwe Bolla bylo na 90% herců židy. (Petr23)

Reklama

Reklama