Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako opravdu povedenější B-čko a méně povedený "brácha" Anakondy s JLo.... Za mě teda. Solidní obsazení. Fajné africké záběry i mi seděla hudba. Nejde úplně o animal-horor, ale dost se to blíží. Velké mínus je navlečení příběhu na skutečné události a naprosté nevyužití potenciálu. Naopak se z toho udělá americká blbárna... to mě asi mrzelo nejvíc. No a uřvaný krokodýl je kapitola sama pro sebe... jinak ty efekty nebyly tak zlé ... ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem zas měl jednou něco puštěné jako kulisu. I tak mě tupost v jednání geroju amerikanskych (přesně řečeno scénáristova) dovedla tak zvednout ze židle, že jsem musel film vypnout. Po chvíli jsem to zase zapnul s tím, že když už, tak ten konec doklepu, ale bylo to nadoraz. Naprosto se míjím s logikou typu schováme se před krokodýlem v chýši v proudu řeky apod. K tomu přihodíme pár rádoby hlubokomyslných šamanových keců, skupinu typu muž s traumatem, černý hláškař, vnadná reportérka, místní chlapec se snem o zemi za velikou louží a samozřejmě teleportující se monstrum. Pche. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Po Lake Placid 2 opäť horor o poriadne prerastenom monštre a ešte aj podľa skutočnej udalosti. Príbeh je naviac obohatený občianskou vojnou do ktorej sa zapletú aj naši lovci. Na rozdiel od Lake Placid 2 je triková stránka výrazne lepšie, útoky krokodíla sú však natočené príliš neprehľadne ako napr. v Resident Evil Apocalypse no sú dosť dobré, obete lietajú spomaleným záberom vzduchom rovno do Gustávovej tlamy, také prehryznutie lebky poteší a besnenie v stane nápodobne, no napríklad šprint krokodíla lúkou je výrazne trápny a celkové jeho pohyby sú klasicky príliš rýchle, také monštrum sa proste nemôže tak mrštne pohybovať. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud by se jednalo čistě o honbu za krokoušem, tak bych tu jednu * ještě přihodil, ale v tomto případě občanská válka coby vedlejší dějová linie u mě nefunguje. Design krokodýla je k smíchu a díky svým nadpřirozeným schopnostem není jen unikátem mezi plazy, ale nezranitelnou vraždící mašinou, která hravě předběhne i Usaina Bolta. Z přírodovědného hlediska kokotina, ovšem jako zábavný snímek film místy překvapivě funguje. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Za tie farebne vymakané pohľadnice z Afriky som už pomaly siahal k tretej hviezdičke. Ale to by som nemusel čumieť na tento film, pekných obrázkových kníh z Čierneho kontinentu mám doma habadej. Pred obrazovku som si sadal kvôli príbehu a avizovanému adrenalínu - a ani jedného ani druhého sa mi veľa nedostalo. Splašeným a nekonzistentným strihom, ktorý mal zrejme napomôcť svižnosti deja, tvorcovia akurát mrzačia príbeh a potenciálnych epileptikov. O stotožnení sa s postavami či nebodaj vytváraní ozajstného napätia nemôže byť reč. Predpokladám, že to vizuálne kúzlenie chcelo byť Potemkinovou dedinou pre chatrný scenár, ale ani počítačovú adventúru nespasí vychytaná grafika, pokiaľ sa tá hra nestane interaktívnou. Ale jednu múdru myšlienočku filmu nemožno uprieť: malí Gustávovia sú často väčšie svine než tí veľkí... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Krokodýl z úvodu skutečně existoval a měl na kontě několik desítek zabitých lidí. Ani 7 let od premiéry filmu nebyl chycen. (Chrustyn)
  • Ačkoliv krokodýl dokáže hlasitě prskat a syčet, díky absenci hlasivek není schopen hlubokého řevu, jak lze slyšet ve filmu. (Conspi)
  • Ve scéně, kdy im (Dominic Purcell) podává Stevenovi (Orlando Jones) pivo, je možné zahlédnout, že mu podával skleněnou flašku. Když však Steve pije, drží v ruce plechovku. (Terva)

Reklama

Reklama