Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Lone a John Crawford pracují pro FBI. Oba se účastní akce, při které se jim podaří zneškodnit zabijáka z organizace jakuza – Sólistu. Poté oba muži s rodinami chystají party. Někdo jim však jde po krku. Tomův dům je přepaden a Tom s celou rodinou nemilosrdně zastřelen. Nakonec je zapálen i dům. John poznává, že je to práce Sólisty, o kterém si mysleli, že ho při akci zastřelili... Po třech letech má John případ, při kterém opět narazí na tohoto zabijáka. Tentokrát Sólista navštívil přímo jakuzu a zabil spoustu jejích členů. Odešel totiž od jejich vůdce Shiroa a nyní pracuje pro jeho protivníka – mafiána Changa. Získává pro něj drahé sošky koní, které patřily právě Shiroovi. John při pátrání poznává, že šlo o loupež a určitě v ní jeli i policisté. Do města přijíždí Shiroova dcera, chce v jakuze udělat pořádek. Mezitím se John setkává přímo se Sólistou. Má sice změněný obličej, ale poznává ho. Bohužel na něj nic nemá, tak ho nemůže zatknout.... Sólista vyprovokuje rvačku a zabíjení mezi Shiroovou jakuzou a gangem Changa. Je jasné, že něco chystá. Mezi gangy dojde k velké přestřelce, které se účastní i policie. John pronásleduje Sólistu, ale ten mu uniká. Teď už je ale vše jasné: Sólista stále pracuje pro Shiroa a má za úkol úplně zlikvidovat Changovu rodinu... John se svými lidmi zatím najde plastického chirurga, který Sólistovi zhotovil poslední podobu a identifikuje ho. Sólista mezitím likviduje Changa, ale jeho ženu s dcerou zabít nedokáže. Proto musí zabít několik Shiroových mužů, aby o tom nemluvili. Do města přilétá sám Shiro. John ho navštíví a informuje ho o tom, co se stalo v Changově domě i o tom, že Sólista, který pro něj pracuje, zabil i jeho muže a nechal odejít Changovu ženu. Shiro se Sólisty hodlá zbavit... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (315)

Chen 

všechny recenze uživatele

Průšvihem je, že ze spojení Jet Li a Jason Statham se čekalo a dalo vytřískat mnohem více. Jason "kopat" umí a Jet Li, to snad ani nemusím dodávat. A přesto War šetří akcí až to hezké není, během sledování tak doufáte, že největší nářez na nás čeká na konci filmu a ono nic, finále je krátké, odfláknuté a vůbec nevyužívá toho, jaké dvě hvězdy se podařilo dostat do jednoho filmu. Ale pravdou je, že alespoň vizuálně je na tom War dobře, některé scény jsou slušně sestřihané a svým obsahem slušně mrazivé (například vyvraždění rodiny na počátku). ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Přímočarý akčňák, kterému nejde o nic víc než aby se hodinu čtyřicet střílelo, kopalo, mlátilo, krvácelo a umíralo, to vše v podání Jasona Stathama, Jeta Li a desítek budoucích nebožtíků, jež si tihle dva postupně berou do prádla. Není to nijak hluboká podívaná, mohlo to být kratší a méně rádoby překvapivé, nicméně dívat se na to určitě dá a akční scény (kterých je ne hodně, ale přímo moc) jsou fajn i díky šlapající hudbě spolehlivého Briana Tylera. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

V podstatě ani nevím, za co dát hvězdu:-) Nekonal se žádný velký scénáristický nápad, myšlenka(až na závěrečnou pointu) a ani, pro mě, hvězdné duo v hlavních rolích neukázalo své maximum. Žádný souboj, ať už mezi nimi nebo proti někomu jinému. Místo toho mi byla naservírována jen bezhlavá, bezduchá střílečka a hromady mrtvých číňanů. Nic, s čím ztrácet čas...20% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jet vs. Jason, měla to být akční událost sezóny, na kterou se těšil každej jejich fanoušek. Jenže vedle tohoto vypadá i jejich předchozí spolupráce na Jedinečném jako klenot. Příběh je úplně dementní a to navíc s tak debilními dialogy, za který by se styděl i Seagal. Akčních scén je tu jen pár a jsou to ty nejhůře provedený akční scény za posledních pár let, co jsem viděl. Bitky jsou tu jenom dvě a mají příšernou choreografii. No a Jet s Jasonem si to mezi sebou rozdaj samozřejmě až na samotném konci a člověku se z toho chce až brečet. No a když už jsme u toho konce, tak tam nás čeká asi nejhorší twist historie. No prostě z tohodle by se člověk zeblil. Jet si musí honem rychle něco natočit v Evropě a Jason musí jít kopat za Franka Martina, protože jinak se týhle ostudy jen tak nezbavěj. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Souboj akčních ikon v scénáristické frašce, za kterou by sice byli vděčni snad jen producenti "seagalovek". Jason (který je ve slušné formě) a Jet by si rozhodně zasloužili víc. Závěrečná pointa (prosil bych připsat k žánrům i sci-fi) je sice zajímavá, ale konečný dodatek pár sekund před koncem byl už naprosto zbytečný. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Spyker C8 Spyder, který řídí Jet Li, má cenu cca 300 000 dolarů. (Nedhelborn)
  • Motocykl, který řídí Jet Li, se jmenuje Hellcat a jeho výrobcem je Confederate Motor Company. (Nedhelborn)
  • Původní název filmu zněl Rogue. Ten však studio Lionsgate posléze změnilo na stávající War, aby tak předešlo záměně s krokodýlím thrillerem studia The Weinstein Company, jež do kin vstupoval v tomtéž období pod stejným originálním názvem Rogue (2007). (Conspi)

Reklama

Reklama