Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Himbajz 

všechny recenze uživatele

Když by to nebyl seriál, ale jen film, tak bych dal více hvězd. Takhle je to furtum stejné. Rád se na to koukám během jídla - když na to natrefím v tv bedně. Je to ukázka mentality amerického národa. Smutný pohled. Hlavně, že brečí před vlajkou a drží se za srdce děj se co děj.....To je půlku děje. Druhá půlka je o fuckování mezi sebou. ()

williamriker 

všechny recenze uživatele

Pěkné motorky. Převažně skládané z objednaných dílu, pak už jen trochu doladí design (musí se nechat že jim to opravdu jde). Nejvíce mě však na tomto pořadu štve, jak uměle hrají rozpory, jen aby to nebyla nuda. Pak neustále říkají jak málo času mají, aby to bylo napínavý... a tak bych mohl pokračovat. Prostě americké myšlení po americku. ()

Reklama

SLOTH 

všechny recenze uživatele

jak jednou rekl muj bratr : sere me ze v kazdym dile se tam jako na oko hadaji pak se poplacají po rameni a na konci si reknou ze tohle je nejlepsi auto ktere kdy udelali a ano rikaji to v kazdem dilu ale co nikoho z nás by asi nebavilo kdyby to bylo udelany jako cesky porady typu rady ptaka votvíraka ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Na čas mě tenhle seriál naprosto uhranul. Láska, s jakou se o svou firmu stará táta, a taky nervy, které někdy má, někdy je hysterický, jindy pláče. Vede sebe má často syna, nebo jen tak sám mluví ke kameře, uvažuje nahlas na různá témata... Nad problémy ale u táty vítězí láska k montování chopperů, a jak ho pak radostně testuje, než ho předá zákazníkovi....Táta zajde do dílny, kde syn montuje choppera a krev v něm vzkypí: "Vypadá to tady, jako kdyby zde dělalo dvacet lidí, a přitom tady děláte jen vy dva! (synovi pomáhá jeden hoch, táta se chce upozadit, předat firmu synkovi). Nejdříve udělejte pořádek a potom montujte! To vám ten chlívek nevadí? Tak takhle hoši ne..." ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Moje prvé televízne stretnutie s americkým fenoménom menom chopper. Zo začiatku je to lákavé. V každom diele sledujem vznik choppra od úplného začiatku až do predania zákazníkovi. Doplnené častými spormi medzi otcom a jeho synom, resp. časom synmi. No pri pozretí iných seriálov venovaných stavbe motoriek, človek zistí že týpci nerobia až tak úžasné motorky, konkurencia jednoducho dokáže oveľa viac a navyše ich hádky a nezhody začínajú stále viac pripomínať zle nacvičené herecké výstupy. Takže ďakujem, ale už si neprosím. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Spoločnosť zamestnáva 26 pracovníkov (stav ku koncu roka 2011) a vyrába približne 150 motocyklov ročne. (m.a.t.o.)
  • Na motivy seriálu vyšly dvě videohry – „American Chopper“ a „American Chopper 2: Full Throttle“. (NiaWolf)
  • Rodina Teutulovcov si zahrala v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (od r. 2005) a Paul Sr. s Paulom Jr. si dokonca strihli malé cameo úlohy vo filme Divé svine (2007). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama