Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie, ktoré poslalo moje mozgové bunky chytať farbu na Hawai, obrazové receptory vyžmýkalo úžasnou futuretro štylyzáciou a srdce, ktoré občas tepe na hladine "bé" nakrmilo robotníckym slovníkom, plnými zásobníkmi a ostrými čepelami. Litriky kriklavo červeného, ako bonus. Môžem pindať na x-vecí, ale to už by bol iný film s inými ambíciami. Škoda len, že v mešci nebolo dosť chechtákov na poriadny rendering. Tie obrazy by si to fakt zaslúžili. 70% ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to s příšerným ruským dabingem, takže mám chuť dát i 2 hvězdy, ale říkám si, že tenhle film by nemusel být špatná záležitost pro nás kluky s velkou záležitostí. Sice je to naprostá blbost, ale ono občas i koukání na nějaké to pif paf , kde je nějaké netradiční story s mutanty a raketami, člověka zaujme, zvlášť když vizuální stvárnění je takové své. ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se nemálo, páč svět Mutant Chronicles mě v dětství hodně bavil, a to zejména díky karetní hře Doomtrooper, která se svého času dost hrála, než ji definitivně vytlačil Magic. Nemá cenu tady rozpitvávat maličkosti typu, že Valerie Duval není japonka z Mishimy či že Max Steiner je obří blonďák. Samozřejmě jako fanouškovi předlohy Vám musí vadit, že je původní předloha pouze vyzobaná a převrácená naruby. Skutečným problémem ale pak je, když celý příběh díky tomu nedává valný smysl a zejí v něm díry. Navíc, pokud si tu lidi znalí věcí stěžují na rozpory, tak se nejedná o nějaký purismus, ale naprosto zásadní "věci" a není mi pak zcela jasné, proč to vůbec pod hlavičkou MT dělali. Je to fajn natočený, rychle to uteče a snad i pobaví, ale pokud se náhodou těšíte na první zpracování světa MT, tak Vás to i slušně nasere. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

VYPUŠTĚNI ZE SVÉHO VĚZENÍ, MUTANTI ODTÁHLI KAŽDÉ TĚLO DO JÁMY, KTEROU DŘÍVE KRYLA VELKÁ PEČEŤ A HLUBOKO POD POVRCHEM, SE CHOD STROJE ZNOVU ROZBĚHL, MĚNIL MRTVÉ A UMÍRAJÍCÍ, MUTOVAL JE, NA NEPŘÁTELE ČLOVĚKA...... /// Úvodní 15ti minutovej mix 1., 2. a 3tí světový války není špatnej. Pak už je to klasika – multikulturní komando vedené knězem jde zachránit lidstvo. Místo zombíků (nebo upírů) jsou tu mutanti a místo kazatele kněz. Sci-fi béčko, které celkem baví, občas připomíná snad i Zemanovu animaci, ale co, i jeho filmy mám rád. Mutantí bojovka plná akce, kterou sráží všechno možný, ale nejvíc asi ten debilní – spíš nenápaditej závěr. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že kroniku už za mě někdo napsal. 2.) Dozvím se, kdy si říkaj zranění o granát. 3.) Mám rád filmy o chlápcích s Boží ochranou. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojný film který má super začátek ale ke konci je to horší a horší. Vizualita filmu je parádní a ty efekty se mi líbily i když je pravda že sem tam to ujelo. Začátková válečná sekvence mě dost bavila. A drsňáci Jane a Pertwee neměly chybu. Ale jak jsem říkal pak to upadlo mutanti nebyly nijak moc pěkně udělaný a představoval bych si je trochu jinak. A konec byl celkem tragickej, ale dobře se mi na to dívalo, ale víckrát bych na to nekoukal. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • John Malkovich měl své scény natočeny za dva dny. (TomikZlesa)
  • Postavy Mitche Huntera a Maxe Steinera se objevily již ve videohře „Doom Troopers“ pro Super Nintendo Entertaiment System. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama