Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Pimp My Ride som začal pozerať iba kvôli Xzibitovi. Vôbec niesom fanúšik aut, no myslím že relácia môže sadnúť aj nezainteresovanému divákovi. Ide hlavne o zábavu a na MTV nebolo veľa programov pri ktorých by som si nezanadával. Niektoré vylepšenia aut sú skvelé a nikdy by vás nenapadlo že je to vôbec možné. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

No konečne to sem niekto pridal. :-) Asi najlepší program na MTV, kde Vám partička drsných tučných černochov na čele s XZIBITom "vytuní" káru tak, že z nej utečie aj domáci potkan skrývajúci sa v podvozku. :-) Škoda, že neoperujú aj v našom meste, moja stará zhrdzavená škodovka by možno skončila ako "BUCKov kundolap". :-)))) TECHNICKÁ POZNÁMKA: PARAMOUNT to aj s kompletnou českou podporou vydal na DVD. Ale v našich končinách na jeho získanie zabudnite. (20.7.2007) ()

Reklama

boul 

všechny recenze uživatele

docela vpohodě seriál na podívání, u kerého dívák jen kroutí hlavou co se udělat z totálně hrozného vraku. X-zibit uváděním dodá taky nějakou tu hvězdu navíc, jen na mě konkrétně působí kolikrát k nasrání :) kolikrát už to je směšně přeplácané a to, že si nemůžu dovolit takový luxus, jen prostě američani ukazují že na to mají... ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Viděl jsme fůru dílů na MTV... některé změny byly parádní a bavilo mne to sledovat, ale jiné? Tv v nárazníku a podobné ptákoviny to je fakt moc.. A ti co chtěli do pořadu s isnad ty auta musely devastovat samy a ještě je předtím koupit někde na šroťáku jinak fakt nevím.. jednou dokonce dostaly takový vrak, že ho vyhodily a koupili nové auto co překopali.... 3z5 jsou až kam.. ()

DonParegio 

všechny recenze uživatele

Najlepšou časťou je zraz všetkých áut, ktoré porobili v jednej sezóne.Napr. jedna žena príde s autom bez kapoty a podobné rarity. No skvelá časť je aj tá v ktorej vystupuje aj Arnold Schvwarcneger a prerobia auto na bio pohon,je to ten najlepší seriál na mtv.Jeden jediný mínus je, že si všetky pocity dopredu nacvičia. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Kromě moderátora Xzibita se v seriálu objevil také guvernér Arnold Schwarzenegger a v britské verzi Madonna. (Sony1994)
  • V roce 2006 si nechal Volkswagen udělat tři půlminutové reklamy na nový Golf GTI, ve kterých ztvárňuje hlavní roli Peter Stomare, a které parodují práve Pimp My Ride. (Sony1994)
  • Reklama na český vůz Škodu Yeti byla vytvořena v duchu tohoto pořadu. (Wade)

Reklama

Reklama