Reklama

Reklama

Kráska a Ošklivka

  • USA The Hottie & the Nottie (více)
všechny plakáty
Trailer

Krasavice Cristabel, kterou Nate od dětství zbožňuje, má nejlepší kamarádku June. Ta ale moc půvabu nepobrala a Nateovi chvíli trvá, než pochopí, že krása není všechno.  Romantická komedie režiséra Toma Putnama s Paris Hiltonovou a Joelem Davidem Moorem v hlavních rolích vypráví o mladíkovi, který nezapomněl na svou dětskou lásku a chce ji znovu získat. Nate Cooper zbožňoval Cristabel Abbottovou už jako malý kluk a i když má za sebou pár známostí, stále touží jen po ní. Proto se vrátí do Los Angeles, a když zjistí, že není zadaná, doufá, že se mu podaří přesvědčit ji o svých citech. Jenže to má jeden háček. Kráska Cristabel má nejlepší kamarádku June (Christine Lakinová), která zrovna moc půvabu nepobrala, a přesto jsou tyhle dvě holky nerozlučné. Bydlí spolu, chodí spolu na jógu a šly by spolu i na rande, pokud by June ovšem nějaké měla. Cristabel odmítá nechat přítelkyni doma samotnou a Nate dělá, co může, aby June dohodil nějakou tu známost. Jenže o ošklivku nikdo nemá zájem, a teprve když se s ní spřátelí a June vystoupí ze své kukly, si Nate uvědomí, že dívkou jeho snů možná vůbec není Cristabel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

odbornicka 

všechny recenze uživatele

od tohto filmu sa hned očakáva, že škaredá je tá dobrá a krásna je tá mrcha. Že pekná Paris je bohatá a kamaráti sa len so svojími modelkovskými kamoškami.. A hlavná zápletka sa bude ovíjať okolo nejakého princa, ktorý má záujem o Paris, ale nakoniec zistí, že dobré srdco má jej kamoška a tú si vezme a budú šťastní až do smrti.. Priebeh filmu ma celkom prekvapil, lebo Paris je nielen v roli krásnej, ale aj dobrej. Ide jej o dobro nechutnej kamošky, ktorá sa ani nesprávala milo. Po tom ako sa zmení aj tá škaredá na peknú si chlapík uvedomí, že si s ňou viac rozumie.. Paris to zoberie v pohode a dopraje kamoške len to najlepšie. Takže dá sa povedať, že ma tento film trochu prekvapil. Nemám rada úplne predvídateľný dej už z obalu. Ale stále herecké "výkony" stoja za odpad, takže za ** ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dementné a blbé. Ale to som vedel už vopred, keďže na obale DVD svietilo meno Paris Hilton. Smutné je, že už len zo zvedavosti si to pozrie strašne veľa ľudí, a iným filmom, ktorých kvality sú na oveľa vyššej úrovni, sa nedostáva toľko pozornosti. Ale myslel som si, že to bude horšie, takže moja jedna hviezdička je ozajstným prekvapením aj pre mňa. 30%. ()

Reklama

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Nie je to uplne zlý film..Je to podpriemerná komédia,ktorá sa aj napriek všetkým klišé dá pozerat. Výkon Hiltonky,ocenení zlatou malinou zodpovedá spomínanej cene. Iny herci sa celkom snažia ako tak hrat.A zase ku príkladu,ked hrá niekto s niekym,ako Paris,tak jasne že ju prehrá.. Chcel by som vidiet,ako by ju zvalcovala taká Streepová.Ale to sa nestane a budme radi(Myslím ich spoločný film) ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nebezpečne prostoduché a nevtipne prvoplánové znásilňovanie morálnych klišé dvoma obludami v hlavnej úlohe. Nate je fackyhodný, otravný, trápny looser a prdiaca Cristabel (panenka mária, princezna Diana a Opah Winfrey v jednom) hotová balada pre dušu. Potešilo, že po sto rokoch zablúdila do našich končín krásna Al Lambertová, ktorá svojou nešťastnou roličkou ako tak tlmila moje utrpenie. 10% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Já snesu docela dost, ale pokud má romantická komedie naprosto stupidní děj, kde se hlavní postavy chovají naprosto hloupě, skoro jako by jim nebyla od matky přírody dána žádná inteligence, tak to prostě přejít nelze. Nate se téměř celou dobu choval jako idiot, který by si zasloužil dostat přes hubu, aby se mu rozsvítilo, Cristabel se sice chovala relativně normálně, ale chtěl bych vidět v reálu takhle krásnou holku, která se dobrovolně rozhodne zaprvé kamarádit s ošklivou holkou a zadruhé kvůli ní nikam nechodit. A do třetice June pokud nechtěla být ošklivá, tak si myslím, že nebylo nic jednoduššího, než navštívit pár doktorů. Já jsem schopný strávit v romantických komediích prakticky cokoliv, však už jsem jich taky docela dost viděl, ale co v těchto filmech nesnáším je absolutně imbecilní chování jednotlivých postav, z toho mě tak akorát dokáže rozbolet hlava. Tohle není vydařená komedie a bohužel ji nemohu označit ani jako průměrnou, ale k dobru nutno přičíst, že to bylo koukatelné a že to nijak příliš nenudilo, takže jediné, co mě tam štvalo, bylo chování těch aktérů. Z toho důvodu tedy to hodnocení nakonec není tak špatné, jak by se mohlo zdát z mé kritiky, takže vzhledem ke koukatelnosti filmu uděluji vlastně relativně příznivé, ale pořád z mého pohledu velice podprůměrné dvě hvězdy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Paris Hilton byla za svůj výkon ve filmu v roce 2008 oceněna Zlatou malinou pro nejhorší herečku. (Pepinec)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to po dobu méně než 5 týdnů. (rafix)
  • Za první víkend tento film vidělo průměrně v jednom kině jen 28 diváků. (HappySmile)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama