Reklama

Reklama

Přímý kontakt

  • USA Direct Contact (více)

VOD (1)

Bývalý příslušník námořní pěchoty Mike Riggins je zavřený v balkánském vězení. Jednoho dne ho tu navštíví jakýsi muž, který mu zařídí svobodu a nabídne mu sto tisíc dolarů, když z blízké vojenské základny osvobodí údajně unesenou americkou dívku Anu. Mike se úkolu ujme a dívku ze základny, kde má být držena jakýmsi gangsterem Karadžovem a jeho spojencem, generálem Dragem, skutečně vysvobodí. Jenže Riggins záhy zjistí, že dívka byla na základně dobrovolně a že pan Connelly, který Rigginse najal, nemá s americkou vládou nic společného...  To už však právě Connelly a jeho nový spojenec Drago po dívce a Rigginsovi jdou. Riggins tak musí i s Anou prchat před zástupy Dragových vojáků. Nakonec si Ana zavolá na pomoc svého milence Karadžova. Ten se sice snaží se svými lidmi uprchlíkům pomoci, je však i s doprovodem zmasakrován na blízkém stadionu, kde se uprchlíci ukryli. Riggins se s Anou ocitne v obklíčení, a tak dívku Connellymu naoko vydá. Connelly ji ihned začne nutit, aby se zřekla majetku po svém otci, známém americkém miliardáři. Ana má převést veškerý majetek na svého povedeného strýčka... (TV Prima)

(více)

Recenze (96)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren...doufám, že Van Dammovi nezkazí reputaci, drsnýho týpka a člověka, kterej po JCVD chce otočit kariéru o 360 stupňů a začít v áčkovejch vodách. Třeba Lundgren začne s ním. Ještě že Univerzální voják a Expendables jsou až na rok 2010. Tak strašně natočenej akčňák jsem totiž snad ještě ani neviděl. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Lungren dostává stále do držky (po patnácti minutách dvakrát) a pak ho ještě vyhodí z jedoucího auta. O to je pak z podivem jeho následná likvidace celého vojenského tábora. Proč mu to nechci věřit, když třeba John R. to dokázal? Film má stupidní scénář i hudbu. Po honičce na motorce už brečím smíchem. Třicet tři minut a třicet tři vteřin jsem to vydržel, dál ne, vypínám....... ()

Reklama

fricek12 

všechny recenze uživatele

Tohle je hroznej propadák. Dolph nemá charisma a ty triky nestojej za nic. Americkej mariňák? Phe, to je teda síla. Netuším, v jaké zemi se děj vlastně odehrává, když na Balkáňe jezděj v BMW a Mercedesech s německou SPZ a vybuchujou tam tatrovky slovenské armády. Že by hornouherská Jugoslávie? Nepochopitelné pěstní souboje a dialogy padouchů. Nakonec vše napraví věhlasná americká armáda. Už dost! ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Dolphom Lundgrenom, ktorý patrí medzi jeho priemerné až slabšie filmy. Má dobrý príbeh o únose a následnej ochrane jednej ženy pred armádou. Akcie je tu dosť, nechýbajú súboje, prestrelky, rôzne naháńačky a aj viaceré výbuchy. Som spokojný so súbojmi a celkom aj s prestrelkami, Lundgrenovi to ešte stále celkom ide. Najviac sa mi páči úvodná bitka vo väzení a súboj s jedným vojakom na vojenskej základni alebo dosť dobrá prestrelka na štadióne a na konci filmu. A tam musím určite pochváliť smrť hlavného záporáka. Tento film má jednu dosť veľkú nevýhodu a to neuvedomenie si veľkosti rozpočtu. Podľa mńa, ked´ akčný film nemá moc veľký rozpočet, tak sa má hlavne zamerať na lacnejšie akčné scény ako súboje a prestrelky, ale tento film obsahuje aj veľa naháńačiek, ktoré nie sú najhoršie, ale pôsobia až moc lacno. A to ešte ani neviem, ktoré sú natočené pre tento film, pretože napríklad naháńačka s taxi bola vo filme Teror vo vlaku s Van Dammom a všimol som si aj jednu scénu z filmu Zabijak so Seagalom. A tiež si myslím, že lacnejší film by sa mal odohrávať na menšom množstve miest a tento film sa odohráva na dosť veľkej ploche. Zaujímavo je tu zobrazená táto balkánska krajina, pretože sa tu úplne bez problémov zabíjajú civilisti, obrnené vozidlá v meste prechádzajú po autách a podobne. Toto je veľmi rozporuplný film a tak úplne chápem všetky hodnotenia. Na jednej strane je to film, kde sa stále niečo deje a nuda tu nemá šancu, ale na druhú stranu je tu až moc nezmyslov ako napríklad Americká ambasáda uprostred lesa a vedľa nej skoro rozpadnutá opustená budova a film tiež pôsobí až moc céčkovo. Musím povedať, že som čakal o niečo viac, ale aj tak nie som sklamaný. Lundgrenových fanúšikov poteší a ostatní by sa mu mali radšej vyhnúť. Ja som spokojný, ale Lundgren podľa mńa v poslednej dobe natočil aj podstatne lepšie filmy ako napríklad Priamy zásah alebo Diamantoví psi. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mne na 60%. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Poslední film,co jsem viděl s Lundgrenem byl Blackjack. Nic novějšího jsem naštěstí neviděl až na tohle. No klasický béčko se slušnou dávkou akce, jedním milostným vzplanutím a neohroženým bijcem. Lundgren už má svůj věk a tak by spíš měl točit filmy, kde se nebude muset prát a nebo spojit síly např. s Isaacem Florentinem, který z Van Dammea udělal v Pastýři uvěřitelnýho bijce. Nevím čím to je,ale přijde mi, že úroveň Béček jde rapidně dolu. Zlatý 80. léta a tehdejší Béčka. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Pri nahánačke s taxíkom má ten ešte pred začiatkom strieľania prestrelenú pravú zadnú pneumatiku (Johnny.ARN)
  • Vozidlá majú bulharské čísla a fiktívnu vlajku Gornskej republiky. (Johnny.ARN)
  • Natáčalo sa v Sofii, Bulharsko. Filmovanie trvalo 27 dní od 19. februára do 17. marca 2008. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama