Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

PMakufka odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela náhodou jsem narazil na tento film a když jsem se začetl do několika komentářů zjistil jsem ze jsem zvědav vidět konečně něco co jsem ještě "neviděl"..... A skutečně.... Trikově nabité akční sci-fi.....apokalypsa, cestování časem, žravé potvory... no jak tohle lze zvorat to mě mozek nebere. Na tomhle filmu je všechno špatně... ani střelba ze samopalů nevypadá realisticky... doporučuji shlédnout jen za účelem studijním, jak se filmy nemají dělat. ()

Jezinka.Jezinka odpad!

všechny recenze uživatele

Měla jsem depresku, mistr kulyk mi poradil podívat se na tenhle film. Trikově nabité akční sci-fi ukazující apokalyptickou vizi světa. Tvůrci nelžou ani trochu, triky tam jsou, papíroví dinosauři z nichž trčí opravdové akční špejle, jak je posunují New Yorkem a mezi kopci, pradědeček krokodýl, který turistům vypichuje oči a pak je sežere a pak další dinosaurus, který žere vrtulníky. Co už byste chtěli, abyste měli pocit, že se koukáte na Apokalypsu? Já si jsem jistá, že ten stroj času existuje a že tohle byl dokument. Navíc byli všichni značně technicky fundovaní. Vždyť úplně jasně řekli, že vytvořili tachionové pole rotující rychlostí blízké rychlosti světla. Když zařízení DUHA dosáhne maximální rychlosti, dotkne se krajního bodu elektromagnetické křivky. Jde o jednoduchý proces nesmírné složitosti, o vztah mezi časem a prostorem. Jde o jeskynní malby. Zjevení, které Bůh dal Ježíši Kristu, aby ukázal svým služebníkům, co se má brzo stát; naznačil to prostřednictvím anděla svému služebníku Janovi. Úplně jasný, ne?! ()

Reklama

jefff odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle je katastrofa, tohle jsem nerozdýchal ani já, milovník béčkových až céčkových sci-fi a hororů. A to že dávám odpad Vás musí alarmovat! Z každé scény mi bylo vyloženě špatně, na to se vážně nedalo dívat. K hercům ani nic dodávat nebudu protože tohle herci fakt nejsou, režie katastrofální a víc podělat ji už nejde, příběh průměrný, triky jsou šílený, hnusný, odporný a trapný. Bléééé to je hnus tenhle film. ()

feryk odpad!

všechny recenze uživatele

Po přečtení oficiálního textu distributora mám pocit, že nám někdo servíruje úplně jiný film. Naprosto nechápu, kdo a proč mohl natočit v dnešní době takový paskvil. Takhle špatný film se jen tak nevidí, dějově prázdné, hercům nevěříte vůbec nic, nuda a nuda a ty triky?? wtf? Možná před šedesáti lety by to uspělo, dnes to působí slušně řečeno trapně a komicky a o akčním scifi nabitém efekty si nechte zdát. Zdatný školák vám udělá lepší efekty na svém tabletu. :D Tohle je velká, ale hodně velká amatérská práce. Za skákajícího dinosaura požírajícího vrtulníky, auto jedoucí pozpátku a další komické prvky sem uvažoval o jedné hvězdičce, ale to fakt nedám... :D ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Tolik zatracovaná společnost Asylum nedělá nic jiného, než její kolegové v 50. letech. Natáčí přesně ty stejně naivní a laciné pitomosti, na které se dnes díváme s úsměvem. Ano, má to špatné triky, ale na druhou stranu, jak dnes vypadají vysokorozpočtové snímky tehdejší doby? Taky žádná sláva. Debilní scénář, kdy druhohory vypadají jako naše současnost, „zajímavé“ herecké kreace, atd. Ale to je přesně to, proč se díváme na filmy typu Invasion of the Saucer Men, jejich nedokonalost je zábavná, no a naši vnuci se takto budou dívat na Jurské komando. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)

Reklama

Reklama