Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (439)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Větší debilitu si snad herec, tak režisér ani nemohou přát natočit. Je to pitomé, zoufalé a nezáživné! A já nejsem pitomý, zoufalý a nemám potřebu vyhledávat takovéhle trapnosti. Z toho důvodu jsem na to hodně rychle zapoměl a lituji sám sebe, že jsem se na tohle kdy podíval! Proklatě, Adame Sandlere, proklatě! ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Opravdu hrozný zážitek, který se rovná procházce peklem. Sandler tímhle klesl na úroveň Murphyho a Lawrence a rozhodně to není dobře. V celém filmu není snad jediný fungující vtip, kterému by se dalo zasmát. Dítě, co si na sebe pořád něco lepí? Sandler v ženském přestrojení? Uječený a přehrávající Sandler? Žádný situační gag? Režie bez nápadu a úplně trapná? Ne, tady fakt nic není. Když navíc se Sandler chlap v závěru převleče za sestru, začne nefalšované peklo, protože on ztrácí zábrany, pořvává, chová se jak vůl, přehrává, zkrátka utrpení. Al Pacino? Asi je na tom dost mizerně, když tohle vzal. Sice si roli užívá a přejede Sandlera v každé scéně, to ho ale neomlouvá. Navíc tam hraje sám sebe a působí jako totální zoufalec a blázen, který by měl jít radši do důchodu. Ne, tohle je opravdu špatně a nestojí to ani za tenhle odstavec. Zbytečnost. Od odpadu zachraňuje paradoxně Pacino a osvěžující hitový doprovod. 20% ()

Reklama

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Ja proste Sandlerov humor zbožňujem a pri tomto filme som sa smial prakticky nonstop a o to v komédii predsa ide. Bol to naprosto stupídny film ale splnil svoj účel. A to som deň pred tým zhliadol Reign Over Me kde Adam Sandler podáva životný výkon. A keď som videl to hodnotenie mal som obrovské obavy,ale dal som tomu šancu a dobre som spravil. Udeľujem 4* možno trochu aj z trucu keď vidím tých neadekvátnych 39 % ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem viděl "sandlerovku" a nemůžu říct, že by mě to nějak vážněji obtěžovalo. Pár povedeným věcí se zde najde. Nejlepší byl podle mě Al Pacino, životní role :D Co mi, ale vadilo bylo, že Sandler hraje i Jill klidně to mohla hrát normální ženská a filmu by to stejně neubralo, spíš naopak dle mého názoru, ikdyž je to o dvojčatech. Řekl bych, že u tohoto filmu platí pravidlo jednou a dost. Ale dal bych si jedno Aldoccacino... ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, neskutečná blbost. Proboha, proč se tam objevil Johnny Depp a Al Pacino, který hrál taky dementa. Jakože od Adama Sandlera by člověk takovou pi****nu čekal, ale i přesto, se u většiny filmů aspoň bavím, ale tohle bylo ubohé, trapné a nekoukatelné. A jeho jekot jako holka trhá uši. Doslova. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)
  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)
  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)

Reklama

Reklama