Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak můžou Frantíci točit akční filmy, kde každý auto nevybouchne ještě před nárazem do svodidel? Jak je možný, že v těchto snímcích necáká krev a netečou střeva obětí až do pátý řady? Jak je možný, že se na takovýhle snímky dá koukat a diváka to ještě k tomu baví? Asi proto, že jsou to Francouzi.. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Tohle je víno !! Svižné krimi říznuté s dostačující dávkou napětí. Jednoduchý záporák, vždy pěkně oblečen, působí mile a přitom každého mate. V tom co dělá je nekompromisní a potřebuje toho víc a víc. Všechny postavy se mi moc líbily, prostředí krimu a jasné bitky, všechny ty honičky, závěrečný pozdrav z Maroka. Bombastyčnost !! ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý, takmer non-stop akčný thriller mi svojím tempom pripomenul tiež francúzky thriller Limit. Časť filmu sa odohráva i vo väzení, čo atraktívnosť filmu ešte zvyšuje. Časté zvraty a neustále číhajúci policajti, ktorí sú utečencovi neustále za chrbtom robia z filmu doslova adrenalínovú jazdu. Občas ju zatemní vydarená dejová linka s masovým vrahom a jeho nevinne vyzerajúcou priateľkou, po ktorých pátra zase hlavný hrdina. Remeselne veľmi zručne urobené súboje a akčné scény ponúkajú v spojení s dobrým príbehom akčný výplach, aký hollywood už ponúkne málokedy. Francúzi filmovú fabriku na sny zastupujú skvele. 80% ()

Dr Lizal 

všechny recenze uživatele

Velmi mě v téhle docela nadupané akční běhavce překvapil Albert Dupontel. Netušil jsem že má za sebou stejný výcvik u Treadstone jako Jason Bourne... Narozdíl od něj však Alby ví proč a kam jde. Škoda toho amerického konce, ale jinak dávám (pouze kvůli sympatické policistce Claire Linné ) horší 4 *. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mé bystré oko nadšeně zaznamenalo solidní šanci na výborný thriller a vzápětí zesmutnělo z promarněné šance. Vše je totiž od začátku příliš snadno čitelné a těch několik málo pokusů o překvapení je natolik pitomých, že pouze ruší stylovou neoriginalitu snímku. Samozřejmě mě bavil týpek, který hrdě odkráčel z basy hlavním vchodem, pár poučení pro pobyt ve věznici by se také dalo najít, ale detektivní činnost strážců zákona ve mně vyvolávala často jen shovívavý úsměv. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • V 39. minutě se ve filmu objeví český nápis "Pozor, rozmrazovací postřik", přesto že se děj odehrává ve Francii. České popisy jsou pak k vidění i na billboardech, konkrétně například "Nový Seat Ibiza". (Snorlax)
  • Film se točil i v Praze na magistrále, na přemostění kolejí z Masarykova nádraží a okolo něj. Herci skákali na trafostanici, která byla na konci nástupiště postavena jen pro tento účel (aby mohli přeskočit na zastřešení) a celá ta scéna, kdy herci běží po zastřešení nástupiště, se točila na Masarykově nádraží, jen se přelepily tabule s názvem stanice. (xyeti)

Reklama

Reklama