Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barb Wire, majitelka baru, jezdí na motorce, obratně zachází se zbraněmi a nečeká ji nic menšího, než je záchrana Ameriky. Film se odohráva během druhé americké občanské války. Ta způsobila v zemi anarchii a moc je v rukách zločinců. Ztratila všechny iluze, i člověka, ktorého milovala. Nyní se jako majitelka najznámejšího baru v městě potkává s vysoce postavenými ludmi, chce sa naplno věnovat své práci a zůstat mimo chaosu. Osud ale rozhodne jinak a ona se znovu zaplete do války gangů... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Hloupé a režijně nezvládnuté sice ano, přesto zde však několik šikovných nápadů a vsuvek nalezneme. Rozhodně tak nejde o jeden z nejhorších filmů všech dob. Na to má až přespříliš cool hlavní hrdinku, až překvapivě řízně natočenou akci a především zdravou porci nadsázky a sebeparodie. Pamela stylově hláškuje, a její dlouhé vlasy poletují vzduchem stejně frajersky, jako ona sama v sexy koženém oblečku. Už jen úvodní vodní taneček stojí za pozornost. Děj absolutně prázdný a nezáživný, ale nic jiného se zde ani čekat nedá. Přesto však vypadá USA po druhé občanské válce vcelku zajímavě a panoramatické nájezdy kamery na daleké komíny zničeného města lehce kopírují ty z Blade Runnera. Slušná bezmozková zábava, kde jednu hvězdičku přidává Pamela Anderson. Její nejlepší role. ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Začíná to tanečkem Pam, ukáže bradavky, no, co z toho... Pak už neukáže nic. Ona je taková opravdová kurva (nemyslím ve filmu), ty její křivky a jak mluví(myslím ve filmu), mluví jak v pornu, jo jo. Ale, vy šulíni. Já byl celkem překvapený, ten film si na nic nehraje, a je fakt dobře nasnímaný, dobré záběry, a vizuál filmu má fakt atmosféru, chvilkama až takové komixové Sin City, to je fakt vydařené, pára, povedená výprava a barevnost. Dobře to začíná, koukám, koukám, myslel jsem že se to zvrhne v nějakou totální prasárnu, že to režisér zesere, ale nesklouzne to. Taková béčková hračička, mě to bavilo, má to svůj styl. Seru na vás, 4 hvězdy dávám. Pamela ve formě, dává si tam dobrou gymnastiku, hlavně jí nesmíte říkat zlato. A ještě něco, ona fakt hraje!, jo ty vole, fakt hraje!. Anarchistická komiksárná, ganstři, neskrývaná béčkovost, kozy, zbraně, kozy, kozy. Zbytečně dlouhý koment. ()

Reklama

El-Barto odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem narazil v televizi úplnou náhodou a když jsem viděl, že v tom hraje Pamela, tak jsem si řekl, že se přinejhorším podívám na pořádnou ženskou. Nakonec ale zvítězil pud sebezáchovy a televizi jsem vypnul. Při sledování tohoto filmu jsem se nudil víc než na základní škole a Pamela tomu nepomohla. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Pohodové akční sci-fi béčko, cpát tomu odpady jen proto že hlavní roli hrají kozy Pamely Anderson je nesmysl. Jistě že je to blbé jak troky a spletlo si to dobu zhruba o deset let (tohle jsou čisté osmdesátky... akorát ta Pam by tenkrát byla ještě teenka), ale takových filmů jsou tuny a mnoho z nich dokáže bez problémů bavit. Nehledě na to že prostředí Barb Wire mi svou anarchistickou zdevastovaností silně připomínalo Mad Max II, a to už je přece jen hodně vysoká liga. 6/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kvalitná zábava. Prvá polhodina je úplne geniálna. Modrý opar, atmosféra veľkomesta, fetišisticky oblečená Pamela, rocková hudba, zbrane, vraždy, para ... béčková genialita. Neskôr ale príde nie príliš zaujímavý dej okato odkazujúci sa na Casablancu a noc vystrieda deň a zábery na priemyselnú štvrť niektorého amerického veľkomesta. Škoda. No jedno ostáva - okúzľujúca Pamela - tá vie byť drsná i roztomilá a permanentne sexy. A to stačí. Krásne guilty pleasure. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Long Beach v Kalifornii a v Pascagoule v Mississippi. (rafix)

Reklama

Reklama