Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Westernové déčko, od kterého jsem si dost sliboval-bohužel realita je trochu jinde. Jelikož Danyy Trejo je můj oblíbenej ultra záporňák a westernovej žánr mám rád, tak jsem se těšil na akční podívanou plnou svištících kulek a nablejskanejch koltů. No a M. Rourke jako satan, tak to už je sakra lákadlo. Celkově je to takové mdlé a že by to byla nějaká obrovská řežba-tak to teda opravdu není. Bohužel tohle je už celkově pod průměrem, kde to místy i nudí. 40 % ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem masakr, dostal jsem masakr, bohužel značně odkrvený, s přihlouplými zpomalovačkami a bohužel už totálně nehrající Dinou Majerovou. Aspoň že Trejo se tváří hnusně jako obvykle a Rourkovic deformovaný gzift je na satanáše jako dělaný. Jen tihle dva to vytáhli aspoň na dvě šerifské, i když značně orezlé. Hvězdy, co asi. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JESTLI SE PLAMENY PEKELNÉ ŽIVÍ OPRAVDU CHÁPAMA JAKO JSEM JÁ, DODÁM TI VÍC PALIVA, NEŽ BY TI DALA JEN MÁ DUŠE.…“ /// Zradila ho vlastní krev. Ale má kliku, páč Ďábel je tvor hravý a pro smlouvu nechodí nikdy daleko… Laciná béčková záležitost, který na zajímavosti přidává její posazení do westernovýho prostředí. Po půl hoďce začíná venku zuřit bouřka a vysvlečenej Danny mstitel začíná hledat bejvalý parťáky. Z repráků se linou celkem frajerský ďábelský zvuky, a jelikož nejsu úplně blbej, chápu, že není třeba pitvat okolnosti. Na rozdíl třeba vod starýho Hexe si nehraje na nic víc, než může nabídnout. Tedy splnění smlouvy, naplnění touhy a udělání radosti majiteli pohřebního ústavu. Akce je spíš o olovu a nevytrhne to ani ta trocha dynamitu. Taky chyběj emoce. Nechyběj tvrďácký kecy, ale to ti, kteří vědí asi i chtějí. Videofilm, kterej přinese uspokojení jistý cílový skupině. Myslel jsem, že bych i já mohl třeba … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Už vod malička mě vzrušuje věta: ,,Lomikare, Lomikare …“. 2.) Ďábel mně říká parťáku (a chlastáme spolu svěcenou vodu). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo a jeho velká akcí nabitá westernová pomsta. Řežba v Tombstone mě překvapila svým tempem, protože to měla fakt parádní a ani chvilku nenudila. Ďábelský Rourke smrtící Trejo pěkná Dina Meyer a to všechno ve westernovém kabátu. Nevím co podle hodnocení ostatní od filmu čekali ,ale moje očekávání klasické Trejo podívané film splnil na 100%. 75% ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

No potěš pán Bůh, teda Lucifer. Zajímalo mě to jen kvůli Dannymu "BADASS" Trejovi a kámošovi Rourkeovi, ale byla to chyba asi :) Chápu, že na starý kolena si chtěl Trejo zahrát ve westernu, ale takhle nee, to není ani do telky, natož dvd. Příběh na pohodu: šéfa bandy zradí brácha, zabije ho, ten se dostane do pekla za Luciferem a uzavřou dohodu, BADASS zabije zbytek bandy a Pekelník ho nechá živýho na světě, takže klasická vyvražďovačka, která dopadne jak jinak, SPOILER než pokračováním na dvojku, wtf? Pro mě to nebyla ani ta oddechovka, spíš jsem se chytal za hlavu. Těch pár dobrých přestřelek je hodně málo..Chci Machete!! 3/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Počas natáčania v rumunskej Bukurešti vošiel do scény túlavý pes. Mickey Rourke si ju adoptoval a dal jej meno Foxy. (whack)
  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)
  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)

Reklama

Reklama